K1 i Boks

Zhilei Zhang o okršaju između Joshue i Ngannoua: ‘Neupitno je tko će pobijediti u toj borbi!‘

Zhilei Zhang

 Screenshot/Instagram
Kineski teškaš smatra da će, iz boksačke perspektive, glavna borba večeri ipak biti ona između njega i Parkera

Otkako je početkom mjeseca siječnja objavljeno kako će Anthony Joshua i Francis Ngannou odmjeriti snage u boksačkom ringu, brojni analitičari, borci i treneri iznijeli su svoje prognoze meča koji će se 8. ožujka održati u Rijadu. Među posljednjima svoje viđenje okršaja između "AJ"-a i "Predatora" iznio je Zhilei Zhang.

Kineski teškaš uvjeren je kako Ngannou, unatoč izvedbi koju je isporučio protiv Tysona Furyja, nema šanse u okršaju s Joshuom i nadolazeći meč vidi kao "jednosmjernu ulicu".

"Iz moje perspektive, to je samo ekshibicija na deset rundi. Mnogi ljudi gledat će taj meč jer žele vidjeti boksača protiv MMA borca, Joshuu protiv Ngannoua, odnosno žele vidjeti dvojicu svjetski poznatih sportaša kako se međusobno bore. Po meni je neupitno da će Joshua pobijediti u toj borbi. Kao što rekoh, to je samo ekshibicija na deset rundi", rezolutan je bio "Big Bang" u razgovoru za Fight Hype, pa dodao: "Ako doista gledate iz boksačke perspektive, jasno je tko koja će biti glavna borba večeri".

Zhang, dakako, aludira na svoj meč s Josephom Parkerom koji će također biti dio velike priredbe u Rijadu.

"Parker je opasan. Stalno je aktivan, mlad je, brz, eksplozivan i ‘gladan‘. Imamo i jednu zajedničku kvalitetu, a to je da nikad ne izbjegavamo izazove i ne odbijamo protivnike. Bit će to uzbudljiva borba dvojice snažnih muškaraca", rekao je 40-godišnji Kinez o svom sljedećem protivniku, pa ustvrdio: "Mislim o njemu kad spavam, kad jedem, kad treniram. U potpunosti je u mom umu i vjerujem da mogu vidjeti njegov udarac i prije nego što ga baci, toliko razmišljam o njemu. Vjerujem da ću na dan borbe staviti veliki pritisak na njega, a kako će se točno meč odviti, to ne možemo znati - vidjet ćemo".

Linker
28. travanj 2024 18:12