K1 i Boks

Zlatan Ibrahimović u pregovorima za boksački meč protiv legende Manchester Uniteda!

Zlatan Ibrahimović

 Jonathan Moscrop/PA Images/Profimedia
Predsjednik promocijske kuće Misfits Boxing tvrdi da je ‘‘samo pitanje vremena kada će se ova borba materijalizirati‘‘

Zlatan Ibrahimović ostvario je nevjerojatnu nogometnu karijeru.

Igrajući za klubove kao što su Manchester United, Barcelona, Paris Saint-Germain, LA Galaxy i AC Milan, švedski napadač je ispisao zaista impresivan životopis. Nakon karijere koja je trajala gotovo 25 godina, legendarni Zlatan objesio je kopačke o klin 2023. godine.

Od tada je postao viši savjetnik u AC Milanu, ali izgleda da Zlatanova želja za natjecanjem nije nestala. Poznat po svom vatrenom temperamentu i natjecateljskom duhu, čini se da i nakon umirovljenja u njemu još uvijek gori vatra.

Čak i prije nego što je ušao u svijet nogometa, Zlatan je imao pozadinu u borilačkim sportovima. U rodnom Malmou, u Švedskoj, primio je počasni crni pojas u taekwondou, a na svojim društvenim mrežama često objavljuje slike svojih treninga.

No, sada izgleda da Ibrahimović ozbiljno usmjerava pogled prema boksačkim vodama.

Prema izvješćima SunSporta, Misfits Boxing je u razgovorima sa Zlatanom o mogućnosti da uđe u njihov ring. Predsjednik Misfitsa, Mams Taylor, otkrio je detalje tih razgovora.

"Pokušao sam uvjeriti Zlatana i on može boksački nastupati", rekao je Taylor. "Dobar sam prijatelj s njegovim menadžerom i imali smo FaceTime (online razgovor) nas trojica.‘‘

"Bilo je stvarno cool jer je gledao puno borbi Misfitsa i pratio ih. Bio je kickboksač, bio bi dobar i u ovome.‘‘

"Reći ću da su razgovori vođeni sa Zlatanom i Wayneom Rooneyjem, i mislim da je samo pitanje vremena kada će se to ostvariti.‘‘

"U nekom trenutku će se to materijalizirati", zaključio je Taylor.

Kao što je rekao Mams Taylor, Zlatan Ibrahimović nije jedini bivši nogometaš s kojim su vodili razgovore. Wayne Rooney također je razgovarao s Misfits Boxingom o mogućnosti boksačkog meča.

Rooney je poznat po svojoj strasti prema boksu, a on i Zlatan bili su suigrači na Old Traffordu dok su igrali pod Joseom Mourinhom u Manchester Unitedu.

Čini se da su razgovori pozitivni, i prema Tayloru samo je pitanje vremena kada će jedan od bivših igrača Manchester Uniteda ući u boksački ring.

Linker
19. listopad 2024 21:47