Ostalo

Khabib Nurmagomedov čestitao je Luki Modriću na rekordnom, povijesnom uspjehu

Luka Modrić i Khabib Nurmagomedov

 PressFocus/ddp USA/Profimedia; Carmen Mandato/Getty images/Profimedia
Dobro je poznato kako je neporaženi Dagestanac veliki ljubitelj nogometa

Khabib Nurmagomedov jučer je putem svoje Instagram priče pohvalio legendarnog hrvatskog nogometaša i igrača Real Madrida, Luku Modrića, za njegov posljednji rekordni uspjeh u bogatoj nogometnoj karijeri.

Naime, Real Madrid je pobijedio Atalantu rezultatom 2-0 u UEFA Super Cupu. Ova pobjeda označila je Modrićev 27. naslov, čime je postao najtrofejniji igrač u povijesti kraljevskog kluba. Nurmagomedov, koji je poznat kao veliki navijač Reala, brzo je čestitao hrvatskoj legendi tako što je podijelio objavu na kojoj Modrić slavi s UEFA trofejem.

image

Luka Modrić

Screenshot/Khabib Nurmagomedov Instagram

Osim svoje ljubavi prema Real Madridu, Nurmagomedov je strastveni ljubitelj nogometa općenito.

Nakon njegovog umirovljenja iz MMA-a, pojavili su se neki izvještaji o profesionalnoj budućnosti neporaženog Nurmagomedova. Jedno od uvjerenja bilo je da je Nurmagomedov potpisao ugovor s ruskim nogometnim klubom, Legion Dynamo, koji se natječe u tri različite lige. Glasine su potaknute fotografijom na kojoj se Nurmagomedov rukuje s igračima i trenerom kluba.

Međutim, Nurmagomedov je pojasnio da je samo blizak s klubom Legion Dynamo te da nema namjeru postati profesionalni nogometaš.

Linker
30. kolovoz 2024 09:13