ALJOŠA ZRNIĆ O SVOM FFC ISKUSTVU

Nagrađeni čitatelj posjetio FFC: 'Tretirali su me kao princa, a profesionalost je neopisiva'

Pobjednik nagrade igre Fight Sitea, "Fight Site i FFC promocija vas vode u Las Vegas!", Aljoša Zrnić", ispričao nam je svoje iskustvo iz prve ruke. On je u Vegasu proveo pet dana, tijekom vikenda FFC 38 eventa.
Aljoša Zrnić

Nešto više od mjesec dana čekao je Aljoša svoj put. Otkako je 14. svibnja objavljen kao dobitnik nagradne igre, Las Vegas ga je čekao. Trebao je doći i popratiti FFC 37 event na kojem je nastupio Ivan Erslan, no američka birokracija uskratila je tu priliku. Ipak, svi potrebni dokumenti stigli su na vrijeme da bi on u prijestolnicu kocke i borilačkog sporta sletio 18. lipnja. Sad kad je već dva tjedna kod kuće i kad su se dojmovi slegli, ispričao nam je nešto o svom jedinstvenom iskustvu.

"Put je bio nadasve zanimljiv, budući da sam proporcija 190+ i preko 100 kilograma, a avioni su stvarno maleni. Kad sam sletio u Chicago ne znam niti sam kako sam se snašao jer je aerodrom ogroman, a ja sam bio 'Pale sam na svijetu'. Nekako sam ipak uspio, a pri dolasku u Las Vegas dočekao me je John", započeo je svoju priču ovaj Riječanin, nastavivši: "John je za mene obavio check in u hotelu i dovezao me kao princa. Pokušavao me oraspoložiti pričom, no bio sam umoran od puta. Na vaganju sam dobio akreditaciju za pristup svim dijelovima Fight Domea. Sve osoblje bilo je nevjerojatno profesionalno i uslužno, sve u detalj je bilo onako kako zamišljaš da bi nešto tako trebalo biti."

Aljoša je uživo popratio FFC 38 priredbu, koja je sadržavala šest borbi. Dojmovi iz Fight Domea također su vrlo zanimljivi.

"U dvorani su najglasniji navijači žene. Borci su uglavnom mladi i željni dokazivanja. To je zapravo odlično jer se ne štede i dolazi do velikog broja prekida. Nije sve samo ples, što je nešto što je zapravo UFC u posljednje vrijeme postao", rekao je.

Posebna priča je grad Las Vegas. Kako je tamo bio pet dana, Aljoša je imao priliku uživati u onome što nudi vjerojatno najspektakularniji grad na svijetu.

"Vegas, grad grijeha. Barem jednom u životu treba ga posjetiti. Meka borilačkog sporta i kocke. Iznenadila me veličina hotela i kockarnica, kao i količina sadržaja. Svake sekunde, u bilo koje doba dana, imao sam raspoloživih sadržaja, imao sam što raditi. Kao pravi Balkanac sam odmah otišao u streljanu ostvariti dječačke snove, no otišao sam i na nastup Davida Copperfielda u MGM. Još sam pod dojmovima, sve je bilo fantazija. Htio bih se zahvaliti cijeloj ekipi Hanza Medije, FFC tima i Fight Sitea. Posebno bih se zahvalio Eli Narandži koju sam mučio sve dok nisam dobio vizu, a ona je cijelo vrijeme bila strpljiva i vedra", dojmovi se nikako nisu stišavali.

Što se tiče poznatih osoba koje je tamo susreo, Aljoša je u prvi plan stavio jedno legendarno lice.

"Tijekom eventa zafrkavao sam se s Stichem Duranom jer smo sjedili zajedno blizu ulaza u ring. Krasan čovjek, vedar i nasmijan. Jasno mi je zašto ga svi vole", ispričao je.

Aljoša je tek prvi "običan" čovjek koji je putem Final Fight Championshipa dobio priliku vidjeti Las Vegas i dio onoga što on nudi, jer pet dana je premalo za ostvariti sve što taj grad pruža.

Iduća priredba FFC-a na rasporedu je u četvrtak, 11. srpnja. Bit će to do sada najveći event ove promocije koja svakom priredbom u Vegasu sve više raste. Raspored borbi svakako govori u taj prilog.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 18:53