Ostalo

Anderson Silva smatra da Jake Paul nije bezopasan: ‘Uvijek je opasno kad stanete među konopce‘

Anderson Silva

 Screenshot (youtube, Mmafightingonsbn)
Silva je ozbiljno shvatio ovaj meč, a na Paula gleda kao na opasnog boksača

Jakea Paula ovog vikenda očekuje Anderson Silva. Legenda MMA sporta, istinski veteran i uzor brojnim generacijama boraca ovog će vikenda imati svoj peti nastup u profesionalnom boksu. Slavio je Silva do sada tri puta, a jednom je poražen no tu je bilo i egzibicijskih mečeva koji se ne broje u profesionalni rekord.

No, u subotu to nije slučaj. Meč Jakea Paula i Andersona Silve neće biti egzibicijski nego profesionalni, a u istom je Paul do sada neporažen. Pobjeđivao je tako Bena Askrena i bovšeg UFC prvaka Tyrona Woodleyja, no Anderson mu je svejedno najveći izazov do sada.

Iako mnogi borilački fanovi ne vole Paula, ne može mu se oduzeti da solidno boksa. Toga se jučer dotaknuo i Silva, a rekao je da on nije niti malo bezopasan borac:

‘‘Jako puno ljudi govori da Jake nije dobar. Kažu da nije dobar boksač, ali za mene borba je borba i treniram jako kao i do sad da pobijedim tu borbu. Na nju ne gledam kao na lagan meč za mene, svaka borba je opasna kada stanete među konopce‘‘, prenosi Boxingscene.

Pitanje koje se često postavlja jest što ako Silva izgubi, odnosno što će biti s njegovom ostavštinom ukoliko izgubi od YouTubera. No, Anderson ima odgovor i na to:

‘‘Neću izgubiti, ništa neće utjecati na moju ostavštinu. Godinama sam teško radio kako bih napravio ovako nešto za svoje fanove. Ovo je još jedna borba, još jedan izazov, ali ništa neće narušiti moju ostavštinu‘‘, zaključio je Silva.

Linker
22. travanj 2024 15:02