Ostalo

(VIDEO) Jake Paul se na otvorenom treningu pojavio - na konju: Fanovi bili oduševljeni

Jake Paul

 Screenshot (youtube, Fight Hub Tv)
Hoće li ‘na konju‘ izaći i u nedjelju ujutro, vidjet ćemo

U rano jutro u nedjelju Jake Paul će stati pred vjerojatno najboljeg borca s kojim se do sad borio. Anderson Silva čest je gost kada su rasprave o MMA ‘‘GOAT-u‘‘ u pitanju, a ovom prilikom odradit će svoj peti profesionalni boks meč. Iako je tu bilo i ekshibicija, one se ne broje pod profesionalni omjer tako da mu je ovo službeno peti meč u karijeri.

S druge strane, Jake Paul. Ekscentrični YouTuber koji privlači pažnju gdje god se pojavi, a to mu nije promaknulo ni jučer. Naime, Paul se na otvorenom treningu za medije pojavio – na konju. Video možete pogledati ovdje:

Anderson Silva neki dan se malo ‘‘pogubio‘‘ u izjavama pa je rekao da je bio nokautiran na sparinzima, što je kasnije opovrgnuo:

‘‘Nakon što sam vidio sve izvještaje i zabrinutost za mene, htio bih razjasniti dvije stvari. Pod broj jedan, NIKAD nisam nokautiran na sparingu. Krivo sam se izrazio u intervjuu, a to ponekad učinim kad me intervjuiraju na engleskom jeziku i pretjeram s opisivanjem normalnih zbivanja na sparingu. Drugo, sparing o kojem sam pričao dogodio se početkom devetog mjeseca. Intervju za MMA Weekly odradio sam još 13. rujna (9. mjesec), a iz nekog razloga, oni su ga pustili tek ovaj tjedan. Dakle, taj sparing nije bio nedavno‘‘, objasnio je Silva.

Kako će Paul proći sa ‘‘Spiderom‘‘, vidjet ćemo u nedjelju ujutro. Hoće li izaći ‘‘na konju‘‘ ili pognute glave, ostaje nam za vidjeti.

Linker
25. travanj 2024 16:42