Ostalo

Anderson ugovorio prvi meč nakon razlaza s UFC-om, u Bellatoru debitira borbom protiv slavnog nokautera!

Corey Anderson
 Jason Silva / AGIF / AFP
Predsjednik Bellatora potvrdio je da 'Overtime' početkom studenog ponovno ulazi u kavez

Corey Anderson konačno je saznao kada i protiv koga ima svoj debi u Bellatoru.

Bivšeg TOP 5 borca UFC-ove poluteške kategorije će 5. studenog u kavezu dočekati veteran Melvin Manhoef. Vijest je to koju je u razgovoru sa CBS Sportsom potvrdio predsjednik promocije Scott Coker.

Riječ je o priredbi koja će vjerojatno biti nazvana Bellator 251 i koja će kao mjesto održavanja imati Mohegan Sun Arenu u Uncasvilleu.

Andersonu (13-5) će ovo biti prvi meč nakon što je sredinom veljače još pod okriljem UFC-a upisao poraz od danas aktualnog prvaka Jana Blachowicza. Prije toga, 31-godišnji 'Overtime' imao je četiri pobjede u nizu nad imenima koja uključuju Patricka Cumminsa, Glovera Teixeiru, Ilira Latifija i Johnnyja Walkera.

S druge strane, 13 godina stariji Manhoef (32-14-1, 2 NC) vraća se u akciju po prvi puta nakon listopada 2019. kada je tehničkim nokautom zaustavio Yannicka Bahatija.

'No Mercy' je trenutno na nizu od dvije pobjede, a tijekom dosadašnje karijere je čak 29 puta slavio nokautom ili tehničkim nokautom. Spomenimo i da je Melvin trebao nastupiti nadolazećeg vikenda na Bellatorovom eventu u Parizu, ali je njegov meč sa Simonom Biyongom otkazan pa će tako on svoju iduću borbi imati mjesec dana kasnije od očekivanog.

Linker
21. travanj 2024 20:26