Ostalo

Anthony ‘Rumble‘ Johnson nakon posljednje borbe uhićen zbog krađe identiteta

Anthony Johnson
 screenshot (YouTube)
Riječ je o prekršaju koji je poznati borac napravio u studenom 2019. godine

Putovanje u Uncasville, grad unutar savezne američke države Connecticut, gdje je nastupio na Bellator 258 priredbi, uzrokovalo je zakonske probleme za Anthonyja "Rumblea" Johnsona, trenutno jedne od najvećih zvijezda druge najveće svjetske MMA promocije. Naime, nedugo nakon što je uspješno odradio svoju prvu borbu unutar Grand Prix turnira poluteške kategorije, Johnson je uhićen.

37-godišnji borac uspio je nastupiti na priredbi, prije nego što je došla policija i privela ga putem 18 mjeseci stare potjernice. Naime, u studenom 2019. godine podnesena je prijava protiv Johnsona od strane treće osobe, koja ga je optužila za krađu kreditne kartice i neovlašteno korištenje iste. Ipak, policijsko izvješće donosi nekoliko različitih optužnica vezanih uz spomenuti incident.

Prema izvješću, Johnson je bez dozvole uzeo kreditnu karticu kojom je platio zrakoplovnu kartu iz Fort Lauderdalea na Floridi u Newark u New Jerseyu. Dokaz toga je ime Anthony Johnson na koje je karta bila naslovljena. Nije poznato je li Johnson bio svjestan te optužnice, kao niti to radi li se uopće o njemu.

Johnson je pušten nakon uplaćene jamčevine u iznosu od 500 dolara te mu je odrađen 8. lipnja kao dan kad bi se trebao pojaviti na sudu. Bellator za sada nije htio komentirati slučaj, kao niti sam borac koji je bio nedostupan medijima.

Linker
20. travanj 2024 03:43