Ostalo

Antonio McKee usporedio svog sina i Volkanovskog: ‘To je kao da je**ni kamion naleti na Volkswagena‘

A.J. McKee
 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
51-godišnjem Antoniu ne manjka vjere u sina, novopečenog Bellatorova prvaka

Aktualni prvak Bellatorove perolake kategorije A.J. McKee (18-0-0) uživa veliku pažnju nakon što je zadnjeg dana u srpnju pobijedio Patricia ''Pitbulla'' Freirea te mu preoteo pojas perolake kategorije. Nakon predsjednika Bellatora Scotta Cokera koji tvrdi kako je McKee bolji od svih boraca perolake kategorije na svijetu, hvalospjevima se pridružio i Antonio McKee, umirovljeni MMA borac i ujedno otac A.J.-a. Stariji McKee smatra kako bi njegov sin lakoćom pobijedio UFC-ovog prvaka Alexandera Volkanovskog.

''Je li to je**na šala? On (McKee) bi prošao kroz tog tipa (Volkanovskog). Pratite li njihove stilove borbe, koji ku**c? Borba ne bi došla do druge runde. Taj tip (Volkanovski) je je**no mal. Pričamo o rasponu ruku, timingu, brzini, snazi. To je kao da je**ni kamion naleti na Volkswagena.'', rekao je Antonio McKee za MMA Hour.

A.J. McKee izrazio je već želju za borbe s borcima iz drugih promocija, no poznavajući UFC-ovu politiku, takvo nešto neće se dogoditi u skorije vrijeme. Ipak, to neče spriječiti obitelj McKee da pričaju i prozivaju UFC-ove prvake, možda se upornost jednog dana isplati. Antonio McKee izuzetno vjeruje u svog sina te smatra kako je njegova sudbina da postane velikim prvakom.

''Bio sam ponosan na njega, ali znali smo da ovo dolazi. Ovo nije ništa novo, a taj dečko je nešto drukčije. On je kao 9-godišnji dječak napisao ček od jedan milijun dolara na svoje ime. Dakle, ovo je bilo ispunjenje proročanstva, ne možete zaustavitI Boga.'', dodao je tata McKee.

Podsjećamo, A.J. je pobjedom nad ''Pitbullom'' osvojio i Bellatorov Grand Prix u perolakoj kategoriji te postao bogatiji za milijun američkih dolara. Neporaženi 26-godišnjak najavio je prelazak u laku kategoriju te napad i na taj pojas koji također drži ''Pitbull''. Trenutno nije poznato hoće li McKee odmah dobiti tu priliku, no budućnost je blistava za ovog mladog borca.

Linker
24. travanj 2024 10:21