Ostalo

Askren odgovorio na bahati izazov: 'Nisam boksač, ali YouTube propalicu ću prebiti'

Ben Askren
 screenshot/YouTube
YouTuber i boksač Jake Paul prozvao je nekoliko MMA boraca među kojima je i Ben Askren

Prije nego će ovog vikenda odraditi boksački meč protiv bivšeg NBA košarkaša, Natea Robinsona, YouTuber Logan Paul odlučio je prozvati neke MMA borce na ogled u boksačkom ringu. Pored Conora McGregora i Jorgea Masvidala, našlo se tamo i ime umirovljenog Bena Askrena. "Funky" je Paulu na to odlučio odgovoriti.

"Jake Paul želi boksati protiv mene. Ne znam što reći o tome. Nisam boksač, ali Youtube propalicu bih mogao prebiti. Mogao bih to napraviti da mogu reći kako sam boksao. Ne bi to bio meč protiv Roya Jonesa, koji bi me razbacao po ringu. Boriti se protiv propalice i uzeti dobar novac, zašto ne?", rekao je Askren tijekom razgovora s novinarom Mikeom Heckom.

Nije Askren u potpunosti isključiti niti povratak MMA-u na neki način, no prilika uzeti novce za "celebrity meč" mogla bi doći u prvi plan, ukoliko uistinu postoji realna mogućnost za tako nešto. Naravno, puno toga ovisit će o tome kako će Paul proći ovog vikenda u sunaslovnoj borbi programa koji predvode Mike Tyson i Roy Jones Jr.

Zanimljivo, Askren je već imao jednu blisku situaciju s Jakeovim starijim i puno popularnijim bratom, Loganom. Naime, ovaj bivši srednjoškolski hrvač, a danas također boksač koji pokušava doći do meča protiv Floyda Mayweathera, došao je u Askrenovu dvoranu te je tražio hrvački ogled.

"Logan Paul mi je prošle godine prišao. Ne znam koji je njima problem, ali htio je hrvati s nekim. Rekao mi je da ne moramo odraditi puni meč, nego da će me zalijepiti za pod u roku minute. Rekao sam da nema problema, ali onda se povukao i nije prihvatio meč. Vjerojatno je bio svjestan kako bi to završilo", objasnio je Askren.

Bena u borbi nismo gledali od listopada prošle godine, kad je odlučio umiroviti nakon poraza od Demiana Maije.

Linker
24. travanj 2024 12:58