Ostalo

Aspen Ladd potpisala za PFL: Poznato i u kojoj će kategoriji nastupati

Aspen Ladd

 Px Images/Alamy/Alamy/Profimedia
Prije posljednjeg UFC-ovog eventa ponovno je pala vagu, ukupno po treći put

Aspen Ladd je prije prošlotjedne UFC-ove priredbe ponovno pala na službenom vaganju te je iz najjače promocije i otpuštena. Inače, to je bio treći pad vage do sada te je Dana White rekao da su pokušali raditi s njom, ali da jednostavno nije išlo jer ne može skinuti kilograme za svoju kategoriju.

No, Ladd je jučer na svom Istagram profilu objavila kako je potpisala ugovor sa PFL-om, a borit će se u perolakoj kategoriji. Do sada se uvijek borila u bantam kategoriji, no kao što je već i poznato, imala je velikih problema te ju je upravo to udaljilo iz UFC-a. Svi su očekivali da će Aspen Ladd biti nova konkurencija Kayli Harrison u lakoj kategoriji, ali možda se i Kayla spusti u nižu kategoriju sljedeće sezone. Bitno je napomenuti kako PFL dosad nije niti održavao turnir u ženskoj perolakoj kategoriji, nego samo u lakoj kategoriji.

U posljednja dva meča je poražena, no u svojoj dosadašnjoj karijeri imala je značajnije pobjede protiv Yane Kunitskaye i Sijare Eubanks, a kao neporažena borkinja u UFC je 2017. godine došla iz Invicta-e.

‘‘Pokušali smo raditi s njom, ona je sjajna djevojka. Nikada nije zabavno kad imate nekog tko je zapravo talentiran, ali njen posao je i skidanje kilaže. Ona je toliko puta pala na vagi i ovo se moralo dogoditi. Nije nešto što smo htjeli napraviti, ali bilo je neizbježno‘‘, rekao je prošlog tjedna Dana White.

S obzirom da će nastupati u perolakoj kategoriji, okršaj sa Kaylom Harrison još uvijek očito nećemo gledati. Ukoliko prijeđe i u laku kategoriju, Kayla će imati najteži zadatak do sad.

Linker
18. travanj 2024 17:51