Ostalo

Bellator napokon ponovno ugovorio meč Nemkova i Andersona: Poznato je koji će event predvoditi

Vadim Nemkov i Corey Anderson

 Px Images/Alamy/Alamy/Profimedia
Finale Bellatorova Grand Prixa u poluteškoj kategoriji prvotno je završilo bez pobjednika

Već neko vrijeme poznato je kako će 18. studenog (11. mjesec) Bellator održati spektakularni Bellator 288 event, a Patricky ‘‘Pitbull‘‘ Freire pojas prvaka u lakoj kategoriji branit će protiv neporaženog Usmana Nurmagomedova (15-0-0) koji je inače i rođak Khabiba Nurmagomedova.

Iako se radi o velikom meču i titula prvaka je ulog, ta borba neće biti glavna borba večeri. Bellator je dodao obračun Vadima Nemkova i Coreyja Andersona na program te priredbe, a radi se o meču za titulu prvaka Bellatorove poluteške kategorije.

Nemkov (15-2-0) i Anderson (16-5-0) borili su se u četvrtom mjesecu ove godine, a nakon nenamjernog sudara glavama, Nemkov nije mogao nastaviti s borbom i meč je krajem treće runde okončan ‘‘no contestom‘‘.

Bilo je to ujedno i finale Grand Prixa u poluteškoj kategoriji, a zbog takvog završetka borbe, ostali smo bez osvajača nagrade od milijun dolara. Bilo je jasno kako će Bellator morati ponovno ugovoriti ovaj meč, a sada je poznato i kada će Anderson i Nemkov moći dovršiti započeti posao.

Event će se održati u Chicagu, a ostatak programa ne čine naročito poznata imena. Daniel Weichel obračunat će se s Akhmedom Magomedovim u sklopu ‘‘main carda‘‘, a ostatak glavnog dijela programa čine mečevi Tyrella Fortunea koji će se boriti protiv Daniela Jamesa i borba Romana Faralda koji će odmjeriti snage s Levanom Chokhelijem.

Glavna i sunaslovna borba večeri same po sebi čine ovaj event spektakularnim, a ostatak programa samo je popratni bonus.

Linker
27. travanj 2024 01:18