Ostalo

Bellator pobijedio UFC u utrci za povijesnu priredbu, Coker u Francusku stiže s velikim zvijezdama!

"Ovo je povijesni trenutak za sport i našu organizaciju" - u najavi je rekao predsjednik Bellatora

Bellator stiže u Pariz! Scott Coker i društvo 10. listopada održat će svoju prvu priredbu na francuskom tlu.

Zapravo, ovo će biti prvi event koji će neka od glavnih MMA organizacija održati u ovoj europskoj državi.

Podsjetimo, MMA je kao sport u Francuskoj ponovno postao legalan početkom 2020. godine. Iako se očekivalo da bi UFC mogao biti taj koji će probiti led, a čak se 'šuškalo' i o priredbi na kojoj bi se našao Francis Ngannou, to se neće dogoditi i izgleda kako je Bellator odnio pobjedu u ovoj utrci.

Bellator je novu priredbu i službeno potvrdio te otkrio kako će se ona održati u pariškoj Accor Areni, a za spomenuti datum u listopadu najavljeno je čak 13 MMA i tri boksačka okršaja.

"Na popisu borbi naći će se 10 francuskih boraca, uključujući i Cheicka Konga (30-10-2, 1 NC) koji će se obračunati s Timothyjem Johnsonom (14-6). Pored toga, čeka nas uzbudljiv velteraški okršaj Michaela 'Venom' Pagea (17-1) i debitanta Rossa Houstona (8-0,1 NC)", otkrili su u službenom priopćenju iz Bellatora.

Sjajna je vijest i ta da će u Parizu moći prisustvovati ograničen broj navijača, a prodaja ulaznica kreće već od 15. rujna.

"Ovo je povijesni trenutak za sport i našu organizaciju. Čast mi je što Bellator promovira prvi MMA event koji u Francuskoj organizira neka od vodećih promocija", između ostalog je u najavi poručio predsjednik Bellatora Scott Coker.

Linker
27. travanj 2024 04:19