Ostalo

Bellator pronašao zamjenskog protivnika za ‘Rumblea‘, Brazilac uskače u Grand Prix turnir

Anthony Johnson
 ELSA/Getty images/Profimedia
Jose Augusto Azevedo zamijenit će Yoela Romera kao sudionik Bellatorovog poluteškaškog turnira

Nakon velikog razočaranja uzrokovanog otkazivanjem nastupa Yoela Romera, Bellator je brzo reagirao angažiravši zamjenskog protivnika za Anthonyja Johnsona. To je borac koji se već oprobao u njihovom borilištu. Riječ je o 29-godišnjem Brazilcu, Joseu Augustu Azevedu.

Jednom od najboljih udarača u povijesti MMA-a tako će se 8. svibnja suprotstaviti borac koji je u dosadašnjoj profesionalnoj karijeri upisao sedam pobjeda i dva poraza. Prvu borbu u Bellatoru imao je prije samo mjesec dana, kad je gušenjem na samom kraju prve runde savladao bivšeg UFC borca, Jonathana Wilsona. Sad će okušati sreću protiv puno poznatijeg te naravno i višestruko opasnijeg bivšeg člana UFC-a, kojem nastup u turniru predstavlja povratak nakon gotovo četiri godine.

Za sada nije poznato zašto je došlo do Romerovog otkazivanja nastupa i to na njegov 44. rođendan. Borba je to koju su svi s veseljem iščekivali i trebala je biti Bellatorov pun pogodak. No, dogodilo se ono najgore, a još poraznije izgleda činjenica što na to nisu nikako mogli utjecati.

Johnson i Azevedo inače nastupaju u sunaslovnoj borbi Bellator 258 priredbe. Pobjednik će dobiti svoje mjesto u polufinalu Grand Prixa, gdje ga čeka sudar s aktualnim prvakom Vadimom Nemkovim.

Linker
26. travanj 2024 22:53