Ostalo

(FOTO) ‘Rumble‘ ostavio fanove bez teksta fizičkom spremom s kakvom se vraća u borilište

Henry Hooft i Anthony Johnson
 Instagram
Četvrtfinale Grand Prixa poluteškaša bit će kompletirano na Bellator 258 priredbi

Gotovo četiri godine prošle su od posljednje borbe Anthonyja Johnsona, one u kojoj je po drugi put poražen od Daniela Cormiera, u njegovom drugom napadu na titulu UFC prvaka poluteške kategorije. Jedno dulje vrijeme nije imao namjeru vraćati se, poprilično se opustio (i udebljao), ali onda je došla odluka pokušati još jednom.

U trenucima kad je donio odluku vratiti se (tada još uvijek s planom nastupa u UFC-u), bio je na gotovo 130 kilograma. Iz tog razloga ne treba čuditi što se prvobitno planirao boriti kao teškaš, no kad se vratio u dvoranu se sve promijenilo te je shvatio da može ponovno skinuti kilograme. Trenutno u normalnim okolnostima hoda s ravno sto kilograma, a kako izgleda razlika najbolje da pogledate na slici.

No, što se tiče borilačke spreme, samo tjedan dana prije povratka, Rumble je pokazao će izgleda u borilištu. I nećemo pogriješiti ako kažemo da izgleda bolje nego ikad, što je uostalom komentar velikog broja fanova na Instagramu. Do četvrtka mu je posao spustiti se na 93 kilograma, no vjeruje se da oko toga neće biti problema.

Jose Augusto Azevedo borac je koji će pokušati napraviti veliko iznenađenje i zaustaviti Johnsona, koji se prvobitno trebao boriti protiv Yoela Romera. Kako Kubanac nije dobio liječničku dozvolu, Bellator je morao posegnuti za zamjenom. U petak, 7. svibnja, vidjet ćemo što može Azevedo i hoće li Rumble prema očekivanjima osigurati svoje mjesto u polufinalu te borbu protiv Vadima Nemkova.

Linker
25. travanj 2024 15:45