Ostalo

Bellator se vraća, za idući mjesec ugovoren sjajan revanš

Chandler vs. Henderson
 screenshot/YouTube
Sjajnu borbu pripremio nam je Bellator za priredbu koju planiraju održati 7. kolovoza

Bellator je nedavno objavio kako se održavanju priredbi vraća 25. srpnja te kako će pokušati odraditi što više priredbi u kratkom vremenu. Prvu priredbu održat će u Mohegan Sun Resortu u Uncasvilleu, što je već njihova stalna destinacija. Popis borbi sve je veći, a sad je poznato i koji bi trebao biti idući datum te tko će drugu Bellatorovu priredbu nakon povratka predvoditi.

Bit će to 7. kolovoza, a borit će se Michael Chandler i Benson Henderson. Bit će to njihov drugi okršaj, nakon sjajne borbe iz studenog 2016. godine, u kojoj je Chandler slavio podijeljenom odlukom sudaca. Bila je to borba za titulu prvaka lake kategorije. Ovo je inače već treće ovogodišnje ugovaranje ovog revanša. Prvi put je do odgode došlo zbog ozljede bivšeg UFC-ovog prvaka lake kategorije, a drugi put je otkazana cijela priredba zbog pandemije koronavirusa.

Chandleru, bivšem Bellatorovom prvaku lake kategorije koji gotovo cijelu karijeru nastupa u Bellatoru te je svojevrsni simbol promocije, ovo će biti posljednja borba na aktualnom ugovoru, a ranije je izjavio kako će nakon nje biti spreman provjeriti što mu drugi mogu ponuditi. Henderson je trenutno unutar niza od četiri pobjede i nada se novoj prilici napasti titulu, koja se trenutno nalazi kod Patricija Freirea.

Ispod teksta možete pogledati kako je izgledala njihova prva borba, u kojoj je Hendersonu tek nešto malo nedostajalo da tim putem osvoji pojas prvaka.

Linker
24. travanj 2024 10:52