Ostalo

Bellator ugovorio Baderovu obranu titule protiv Fedorovog pulena

Ryan Bader i John McCarthy
 screenshot/YouTube
Ryan Bader napokon se vraća u polutešku kategoriju obranom Bellatorove titule protiv Vadima Nemkova

Dvostruki Bellatorov prvak ugovorio je svoj prvi nastup nakon rujna prošle godine i neslavne obrane titule teške kategorije protiv Cheicka Konga. U nadi da će ovog puta imati pravog protivnika spremnog za okršaj, 21. kolovoza predvodit će Bellator 244 priredbu obranom titule svoje prirodne, poluteške kategorije. Nju će mu pokušati oduzeti Vadim Nemkov.

Nemkov je sjajan poluteškaš iz Rusije i učenik po mnogima najvećeg borca svih vremena, Fedora Emelianenka. Od dolaska u Bellator upisao je četiri pobjede i sasvim zasluženo se nalazi na poziciji izazivača. Čak tri posljednje pobjede ostvario je nad bivšim prvacima, čime je dokazao da može biti itekako opasan i po četvrtog. Njemu će ovo također biti prva borba u ovoj godini.

Ova borba već je bila ugovorena za jedan od Bellatorovih svibanjskih programa, koji su bili otkazani radi pandemije. Kako je druga najveća svjetska promocija ponovno krenula s održavanjem svojih priredbi, unutar Mohegan Sun Casina u Uncasvilleu, tako su iskoristili priliku ugovoriti i ovaj dugo očekivani okršaj. Sve Bellatorove priredbe tako se trenutno održavaju na spomenutoj lokaciji, pod strogo kontroliranim uvjetima.

Linker
15. travanj 2024 13:31