Ostalo

‘Bio bi san vidjeti Conora McGregora u boksu bez rukavica. To je irski sport, a on je rođen za tu disciplinu!‘

Mike Perry i Conor McGregor

 Screenshot (youtube, Espn)
Odmah se nameće i protivnik, a možda ga i vidimo u ringu idućeg vikenda

Predsjednik BKFC-a David Feldman volio bi da se Conor McGregor jednog dana natječe u njegovoj promociji.

McGregor je pokazao zanimanje za boks golim šakama, nedavno se pojavivši na BKFC-u 41 u travnju gdje je Mike Perry postigao pobjedu tehničkim nokautom u drugoj rundi nad bivšim UFC prvakom srednje kategorije Lukeom Rockholdom. Nakon toga, McGregor je ušao u ring s BKFC pojasom prvaka preko ramena i suočio se s Perryjem.

Mnoge bivše UFC zvijezde poput Perryja, Rockholda, Paige VanZant, Chada Mendesa i Eddieja Alvareza kročile su u BKFC ring, a dodavanje McGregora na tu listu bio bi scenarij iz snova za Feldmana.

"Boks bez rukavica, ljudi to nazivaju irskim sportom. Irski borilački sport, a on je očito irski borac i zna boksati, zna udarati. Ima takav stil. Ima malo izduženiji stav koji bolje pristaje za ovo i gledajte, tko ne bi želio vidjeti Conora McGregora da se bori u tom sportu? Zaboravite da se pojavio, zaboravite da je skočio u ring, ali sve što je učinio da priča o sportu tjednima i tjednima nakon događaja i još uvijek to čini s vremena na vrijeme. Mislim da to znači da ga to definitivno zanima. Obožavatelji bi ga voljeli vidjeti u njemu, ali on ima ugovor s UFC-om, i to bi za nas bio pravi san da ga možemo potpisati", kazao je za MMA Junkie.

Feldman već vidi mogućnost uparivanja nakon krvoločnog sučeljavanja između "Platinuma" i "Notoriousa". Glavni čovjek BKFC-a to vidi kao mega borbu za svoju organizaciju.

"Volio bih ga upariti s Perryjem! Mislim da bi cijeli svijet borilačkih sportova bio spreman za to. Siguran sam da je to sjajna borba i sjajna priča, a mislim da su to dva tipa koji znaju pričati i to potkrijepiti. Mislim da bi to bilo nevjerojatno. To je borba iz snova, ali snovi se možda i ostvaruju", završio je

Sljedeća priredba promocije vidjet će bitku između Perryja i Alvareza, koji se sastaju u glavnom meču BKFC-a 56 2. prosinca u Salt Lake Cityju, što znači da bi u nekom scenariju već idući vikend vidjeli Irca u ringu. Tko zna...

Linker
30. travanj 2024 01:10