Ostalo

Bivši protivnik Ante Delije o Thiagu Santosu: ‘Nije mi djelovao baš snažno, kontrolirao sam ga‘

Denis Goltsov

 IG Denis Goltsov
Ruski borac nije bio impresioniran brazilskom legendom koja je debitirala u teškoj kategoriji

Denisu "The Russian Bogatyru" Goltsovu (34-8) trebalo je manje od tri minute da tehničkim nokautom pobijedi Thiaga Santosa (22-13-1) u njihovoj teškaškoj borbi rano ujutro u petak na PFL-u 4 2024. u Mohegan Sunu.

Santos je uskočio kao zamjena za Sergeya Bilostenniya kao "short notice" a ovo mu je bio debi u teškoj kategoriji.

"Nije mi djelovao baš snažno," rekao je Goltsov putem prevoditelja za MMA Junkie i druge novinare nakon borbe. "Jednom kad sam bio kao ruksak na njemu, kontrolirao sam ga, uspio sam ga potpuno savladati i biti na vrhu. Uvijek sam bio u dobroj poziciji." Promjena protivnika nije poremetila Goltsova.

"Navikao sam na to," rekao je Goltsov. "Uvijek mi mijenjaju protivnike dva, tri puta. Nije važno."

Ovom pobjedom, Goltsov je osigurao prvo mjesto u doigravanju teške kategorije. Ipak, 34-godišnjak, koji je više puta ostao kratak u osvajanju nagrade od milijun dolara, ostaje oprezan. Inače, ruskog borca je pobijedio naš osvajač PFL-a Ante Delija na ljeto 2021. godine, a pobjedu je upisao ujedinjenom odlukom sudaca.

"Govoreći kao pravi veteran PFL-a: To zapravo nije bitno," rekao je Goltsov. "Prve borbe ne znače ništa. Morate samo ići dalje. Prve borbe nisu važne. Morate ići i pobijediti i pokazati sve što možete".

Linker
14. lipanj 2024 19:26