Ostalo

Bivši UFC-ov teškaš se želi boriti protiv Ngannoua u PFL-u: ‘Ovo svi žele gledati, a PFL bi mi i dao priliku‘

Francis Ngannou 

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Ukoliko već Delija, Ferreira, Goltsov i ostali nisu dovoljno velike zvijezde za Ngannoua, to onda definitivno nije ni Todd Duffee

PFL i dalje ništa ne govori oko prvog protivnika Francisa Ngannoua u njihovoj organizaciji, a nedavno su priznali da mu još uvijek nemaju što za ponuditi. Iako imaju solidnih teškaša, očito da smatraju da niti jedan od njih nije toliko velika zvijezda da privuče gledatelje i potencijalne kupce PPV-a.

Bivši UFC borac i veteran Todd Duffee je itekako zainteresiran za ovaj meč. Duffee noćas nastupa protiv Bena Rothwella na BKFC 56 priredbi, a u intervjuu za MMA Junike je pozvao PFL da ga potpiše i upari s Ngannouom.

‘‘O da, volio bih to, a mislim da bi mi oni čak i dali tu priliku. Volio bih to. To bi bila zabavna i uzbudljiva borba. Mislim da oni za mene imaju puno seksi mečeva, ali ja volim teškaške mečeve pa možda na sve gledam drugačije. U globalu, PFL ima dobar roster teškaša i želim vidjeti Francisa kako se bori. Ali da, potpišite me za tu borbu. Ovo svi žele gledati‘‘, rekao je Duffee.

‘‘Turnirski format je odličan jer nije bitno jeste li ozlijeđeni, čak je vrlo lako ne misliti na to. Mislim da su turniri najviše cool. Ako se možete boriti nekoliko mjeseci zaredom, to je najljepša stvar u nečijoj karijeri‘‘, dodao je.

Ukoliko već Delija, Ferreira, Goltsov i ostali nisu dovoljno velike zvijezde za Ngannoua, to onda definitivno nije ni Todd Duffee. U svom posljednjem MMA nastupu se borio protiv Phila De Friesa u KSW-u gdje je izgubio tehničkim nokautom u prvoj rundi, a prije toga je pauzirao gotovo četiri godine.

Linker
24. travanj 2024 20:04