Ostalo

(VIDEO) Pogledajte posljednje sučeljavanje Mikea Perryja i Eddieja Alvareza prije noćašnjeg obračuna

Mike Perry i Eddie Alvarez

 Youtube, Bkfc
BKFC 56 je na rasporedu noćas od 1:00, a prema dostupnim informacijama, glavni dio večeri bi trebao započeti oko 3:00

Iako nam UFC noćas donosi jednu fenomenalnu priredbu, nikako ne želimo propustiti ono što nam donosi najjača organizacija boksa bez rukavica. BKFC 56 donosi nam okršaje i nastupe nekoliko UFC-ovih veterana, a bivši prvak Eddie Alvarez je u glavnoj ulozi zajedno s legendarnim Mikeom Perryjem.

Kada čujete ime Mike Perry, vjerojatno vam se pred očima pojavljuju slike njegovih ludih nastupa, onih u kavezu ali i izvan njega. Perry je svoj novi dom već neko vrijeme pronašao u BKFC-u, a za sada mu ide odlično. Dojam je kao da mu je i bolje sjeo nego MMA, jer otkako je 2022. potpisao za BKFC, do današnjega dana je ostvario tri pobjede u isto toliko nastupa.

Eddie Alvarez je do sada imao svega jedan ali vrijedan nastup u boksu golim šakama, kada je u četvrtom mjesecu ove godine podijeljenom odlukom sudaca svladao UFC-ovu legendu Chada Mendesa. Perry bi mu mogao biti i teži izazov što zbog fizičke veličine što zbog iskustva koje je ipak veće nego Alvarezovo.

Sinoć su na rasporedu bila službena vaganja i posljednja sučeljavanja, a niste pogriješili ako ste pretpostavljali da će biti vatreno. Vatreno je i bilo, a Alvarez i Perry su izgledali kao da ne mogu dočekati noćašnju borbu. Video cijelog događaja možete pronaći na samom dnu članka.

BKFC 56 je na rasporedu noćas od 1:00, a prema dostupnim informacijama, glavni dio večeri bi trebao započeti oko 3:00. Jedva čekamo!

Linker
30. travanj 2024 19:07