Ostalo

Bojan Veličković i Vlasto Čepo uskoro ulaze u kavez: Saznajte kako možete pogledati njihove mečeve

Bojan Veličković (lijevo) i Vlasto Čepo (desno)

 Screenshot (youtube, Oktagon Mma)
Srpski borci nastupaju u glavnim borbama večeri na velikom Oktagon 51 eventu

Češko-slovačka organizacija Oktagon MMA priredila je odličan event za kraj ove kalendarske godine. Oktagon 51 naziv je eventa koji je započeo u 18:00h, a iako je nekoliko borbi već održano, pravi spektakl tek nas čeka.

Najviše nas zapravo zanimaju glavna i sunaslovna borba večeri. U ‘‘main eventu‘‘ borit će se Bojan Veličković i Andreas Michailidis, a radi se o finalu Tipsport Gamechanger turnira u velter kategoriji.

Oba borca upisala su po tri pobjede u ovoj kalendarskoj godini te su izborili nastup u finalu turnira. Pobjednik će večeras postati bogatiji za 300 tisuća eura, što je svakako izdašna nagrada za jednu europsku MMA organizaciju. Nadamo se da će Veličković biti taj koji će u džep pospremiti glavnu nagradu.

‘‘Co-main event‘‘ nudi nastup još jednog srpskog borca. U pitanju je Vlasto Čepo, ponajveća zvijezda Oktagon MMA organizacije. Čepo je zapravo srpsko-slovački borac i uživa veliku podršku kako srpske, tako i slovačke publike.

‘‘El Chapo‘‘ se prvotno trebao boriti za pojas u srednjoj kategoriji, ali prvak Patrik Kincl otkazao je nastup zbog ozljede. Organizatori su pronašli ekspresnu zamjenu, a uskočio je Poljak Piotr Wawrzyniak (11-5-0). Pobjednik meča postat će privremenim prvakom Oktagonove srednje kategorije i osigurat će borbu protiv Kincla tijekom sljedeće kalendarske godine.

Čepo je u nizu od četiri uzastopne pobjede, a pod okriljem Oktagona dosad je upisao četiri pobjede u pet nastupa. Osim što je kvalitetan borac, Čepo je i jako atraktivan kad god se nađe unutar kaveza. Njegovi mečevi jednostavno se ne propuštaju pa tako ni ovaj.

Dvije su opcije za pogledati njihove mečeve

Dobra je stvar što su mogućnosti za pogledati event jako dobre. Kao što smo već naveli, event je u tijeku, ali Čepo i Veličković u kavez će iza 22:00h.

Prijenos eventa dostupan je putem Arena Fight kanala, ali i DAZN streaming servis (LINK) također nudi prijenos priredbe. Ako se odlučite za DAZN, morat ćete izdvojiti 4,99 eura, dok Arenu Fight možda imate kao dio vaših pretplatničkih TV paketa.

Dakle, iza 22:00h (ovisno o trajanju ostalih mečeva) možete gledati Čepu i Veličkovića, a obojici želimo uspješan završetak 2023. godine!

Linker
27. travanj 2024 07:47