Ostalo

(VIDEO) Slovački borac izašao uz poznatu hrvatsku navijačku pjesmu, a zatim brutalno ‘ugasio‘ Vemolu: Pogledajte strašan nokaut

Vemola vs. Krištofič

 Oktagon Mma
Ovaj 34-godišnji borac je većinu svojih profesionalnih borbi odradio upravo pod okriljem Oktagona, a ove godine je, prije meča s Vemolom, upisao dva poraza

Jedan od ponajvećih autsajdera na večerašnjem Oktagon 51 eventu bio je slovački borac Samuel Krištofič. S obzirom da mu je protivnik bio jedan Karlos Vemola, koeficijent na njegovu pobjedu od više od 5.00 nije čudio na prvu, a uz to je u meč ušao iz dva poraza u dva nastupa ove godine.

Svjestan je toga bio i Vemola koji je u meč ušao vrlo opušteno, a vjerojatno i previše. Izgleda da ga je takav koeficijent zavarao te je vidno podcijenio Krištofiča, ulazeći u neoprezne razmjene, a cijelo vrijeme je bio otvoren za apsolutno svaku vrstu udaraca. Nije djelovalo da je upravo ovaj borac koji će ga ovako ugroziti, no ovo je lekcija svima da se protivnik nikada ne smije podcijeniti.

Inače, Samuel Krištofič je napola Hrvat, odnosno s majčine strane, a već godinama izlazi uz poznatu hrvatsku navijačku pjesmu, ‘‘Igraj moja Hrvatska‘‘ od Zaprešić Boysa. Puno je bilo nejasnoća zašto baš na tu pjesmu, no sada kada se zna da mu je majka Hrvatica, izlazak na ovu pjesmu ima puno više smisla.

Ovaj 34-godišnji borac je većinu svojih profesionalnih borbi odradio upravo pod okriljem Oktagona, a ove godine je, prije meča s Vemolom, upisao dva poraza. Očekivala se rutinska pobjeda Vemole, govorilo se da mu je doveden borac kojeg će lagano poniziti i pobijediti, no Krištofič nije slušao takve priče.

U drugoj polovici prve runde, borci su se upustili u jednu od brojnih otvorenih razmjena, a deblji kraj je izvukao Vemola. Krištofič ga je pogodio prvo lijevim, a zatim desnim krošeom, nakon čega se Vemola samo ‘‘urušio‘‘. Nekoliko se minuta nakon toga i tresao u agoniji na podu, a snimku ovog strašnog nokauta možete pogledati OVDJE.

Linker
04. svibanj 2024 01:01