Ostalo

BORILAČKI TJEDAN: Canelo Alvarez brani svoje titule protiv nezgodnog Charla, PFL dolazi u Europu!

Canelo vs. Charlo

 Showtime
Očekuje nas novi nastup slovenskog poluteškaša Jakoba Nedoha, a ONE nudi pravu žensku večer kada su u pitanju borbe za titule, neće izostati ni teškaški boks

Posljednji borilački vikend u devetom mjesecu je pred nama, a u njemu će nastaviti uživati fanovi boksa. Nakon što su nam Zhilei Zhang i Joe Joyce pružili novo uzbuđenje, ovog vikenda nastupa meksička zvijezda Canelo Alvarez. UFC pauzira, no to ne znači da nas i ovoga tjedna ne čeka mnoštvo jako dobrih priredbi.

Canelo Alvarez vs. Jermell Charlo

Kralj super srednje kategorije ovoga tjedna ponovno ulazi u ring, a bit će mu ovo drugi nastup ove godine. Posljednji je puta nastupio u petom mjesecu ove godine kada je odlukom sudaca obranio pojaseve protiv Johna Rydera, a sada ga čeka nekadašnji vladar super velter kategorije, Jermell Charlo. Na liniji su Canelovi IBF, WBA, WBC i WBO pojasevi, a hoće li ih obraniti, saznat ćemo ovoga vikenda.

GDJE: T-Mobile Arena, Las Vegas

KAD: U noći sa subote (30.9.) na nedjelju (1.10.) u 2:00. Canelo i Charlo bi se u ringu trebali naći oko 5:00 ujutro prema našem vremenu.

Popis borbi pogledajte OVDJE.

PFL EUROPE 3: 2023 PLAYOFFS

Ovoga nam tjedna PFL dolazi u Europu, točnije u Pariz gdje ćemo u glavnoj borbi večeri gledati debi Gloryjevog prvaka Cedrica Doumbea u PFL-u. Do sada je odradio četiri MMA nastupa te je u svima bio uspješan, a dočekat će ga također neporaženi Jordan Zebo. Nama će pak najzanimljiviji biti nastup slovenskog poluteškaša Jakoba Nedoha, odnosno njegov drugi nastup za PFL nakon što je u prvom nokautirao protivnika. Ovog puta ga čeka Anthony Salamone (8-1 MMA).

GDJE: Zenith Paris La Villette, Pariz

KAD: U subotu, 30.9. u 17:00.

Popis borbi pogledajte OVDJE.

Otto Wallin vs. Murat Gassiev

Ovaj borilački vikend također neće proći bez teškaškog boksa, i to potencijalno odličnog. Otto Wallin je boksač koji je propisno namučio Tysona Furyja 2019. godine od kojeg je izgubio sudačkom odlukom, a to mu je bio jedini poraz u karijeri. Naredao je Wallin nakon toga još pet pobjeda te ovog vikenda napada WBA Inter-Kontinentalnu titulu u teškoj kategoriji koju drži armensko-ruski boksač Gassiev. Gassiev je također poražen samo jednom, i to od trenutnog vladara teške kategorije Oleksandra Usyka, a sve je to bilo dok je Usyk još držao pojaseve u kruzer kategoriji. Odličan meč je u najavi!

GDJE: Regnum Carya Hotel, Anatalya

KAD: U subotu, 30.9. u 22:00.

Popis borbi pogledajte OVDJE.

One Championship – ONE on Prime Video 14: Stamp vs. Ham

Nakon što se okitila zlatom u Muay Thaiju i kickboksu, Stamp Fairtex će pokušati doći i do zlata u MMA-u. Ham Seo Hee stajat će joj na putu da uzme ONE-ovu privremenu titulu u ženskoj atom kategoriji, a s obzirom da je dosta iskusnija od Fairtex, Stamp neće imati lagan posao. Smilla Sundell branit će svoju titulu u tajlandskom boksu protiv Allycie Hellen Rodrigues, dok će se Danielle Kelly i Jessa Khan boriti za titulu u ‘‘submission grapplingu‘‘. Dakle, bit će to prava ženska večer u ONE Championshipu, a s tri titule na liniji, čeka nas sigurno zanimljiva večer.

GDJE: Singapore Indoor Stadium, Singapur

KAD: U noći s petka (29.9.) na subotu (30.9.) u 2:00

Popis borbi pogledajte OVDJE.

Linker
27. travanj 2024 15:43