Ostalo

BORILAČKI TJEDAN: Čeka nas vjerojatno najbolji boksački vikend ove godine, ali i pregršt drugih priredbi

Usyk vs. Joshua 2

 Matchroom Boxing
S obzirom da je dosta toga po našem vremenu, bit će teško odlučiti se što ćete gledati

Ovog vikenda očekuje nas pregršt uzbudljivih priredbi i borbi. Prvo ćemo pratiti veliki revanš između Usyka i Joshue, a i Filip Hrgović nastupa na istoj priredbi. UFC nudi također odličnu PPV priredbu na kojoj Kamaru Usman brani pojas, a tu su još i PFL, Glory i BKFC.

Anthony Joshua vs. Oleksandr Usyk 2

Nakon što je u devetom mjesecu prošle godine Usyk nadboksao Joshuu i uzeo mu WBA, IBF, WBO i IBO titule, Joshua je odlučio odmah u sljedećem meču pokušati vratiti ih u svoje vlasništvo. Na istoj priredbi boksat će i Filip Hrgović protiv Zhanga, nakon što su isti meč već jednom odgodili.

GDJE: King Abdullah Sports City, Jeddah, Saudijska Arabija

KAD: U subotu, 20.8. u 18 h. Glavna borba se očekuje oko 23:15.

Popis borbi pogledajte OVDJE.

UFC 278 – Usman vs. Edwards 2

Usman se u Octagon vraća nakon što je krajem prošle godine drugi put pobijedio Covingtona i obranio titulu, a ovog puta je izazivač Leon Edwards. Na ovoj priredbi se bore i Luke Rockhold i Paulo Costa, te legendarni Jose Aldo protiv Meraba Dvalishvilija.

GDJE: Vivint Arena, Slat Lake City, SAD

KAD: U noći sa subote (20.8.) na nedjelju (21.8.) u 00:00. Main Card starta u 4:00.

Popis borbi pogledajte OVDJE.

PFL 9: 2022 Playoffs

Radi se o polufinalima u ženskoj perolakoj i lakoj kategoriji i muškoj perolakoj. U glavnoj borbi večeri gledat ćemo neporaženu Kaylu Harrison protiv Martine Jindrove, a nastupat će i Chris Wade koji se 2016. borio protiv Islama Makhacheva. Protivnik mu je Brendan Loughnane, koji je u posljednjem meču pobijedio Bosanca s američkom adresom, Agu Huskića. Na eventu će debitirati i srpski borac Nemanja Uverić.

GDJE: Cooperbox Arena, London

KAD: U subotu, 20.8. u 19:00. Main Card starta oko 23:00.

Popis borbi pogledajte OVDJE.

KSW 73: Wrzosek vs. Sarara

Arkadiusz Wrzosek je čovjek koji je posljednji pobijedio velikog Badr Harija. Revanš je prekinut zbog divljanja fanova, a sada će imati svoj MMA debi protiv Tomasza Sarare koji je nekad bio i boksač, a u MMA karijeri ima samo jedan meč i to pobjedu protiv Splićanina Filipa Bradarića.

GDJE: Cos Torwar, Varšava

KAD: U subotu, 20.8. u 19:00.

Popis borbi pogledajte OVDJE.

Glory 81: Ben Saddik vs. Adegbuyi

Nakon što je u posljednjem meču teško nokautiran od našeg Antonija Plazibata, Adegbuyi će se pokušati vratiti na pobjedničke staze protiv nezgodnog Ben Saddika. Također, Mahiedinne će se boriti protiv Cihada Kepeneka.

GDJE: Castello Dusseldorf, Njemačka

KAD: U subotu, 20.8. u 19:00.

Popis borbi pogledajte OVDJE.

BKFC 27: MVP vs. Platinum

Bit će to debi Bellatorove zvijezde Michaela ‘Venoma‘ Pagea u boksu golim šakama, a dočekat će ga osebujni Mike Perry. Na istom eventu nastupit će i Paige VanZant protiv Charise Sigale, a s obzirom da se i ova priredba održava u Londonu, moći ćete ju pratiti u nama pogodnom terminu.

GDJE: OVO Arena Wembley, London

KAD: U subotu, 20.8. u 19:00

Popis borbi pogledajte OVDJE.

Linker
16. travanj 2024 22:32