Ostalo

BORILAČKI TJEDAN: Deontay Wilder se vraća nakon godinu dana, nastupaju Todorović i Veličković

Wilder vs. Helenius

 Premier Boxing Champions
Gledat ćemo drugi meč Haneyja i Kambososa, KSW nudi dosta slabu priredbu

Još jedan borilački vikend je pred nama, tako da vam kao i obično donosimo sve bitne događaje na jednom mjestu. Ovog vikenda će uživati fanovi boksa, a nastupaju i Duško Todorović i Bojan Veličković.

UFC Fight Night 212 – Grasso vs. Araujo

Event predvode navedene dvije borkinje muha kategorije, no ono što će regionalne fanove najviše zanimati jest borba Duška Todorovića protiv Jordana Wrighta. U trenutno posljednjoj borbi Duško je poražen od Chidija Njoukanija, a prije toga je pobijedio Makija Pitola. U UFC-u ima dvije pobjede i tri poraza, a u istoj situaciji je i njegov protivnik.

GDJE: UFC Apex, Las Vegas

KAD: U subotu (15.10.) u 22:00. Glavni dio počinje u nedjelju (16.10.) u 1:00 iza ponoći.

Popis borbi pogledajte OVDJE.

Deontay Wilder vs. Robert Helenius

Godinu dana prošlo je od posljednjeg nastupa Deontayja Wildera, a radi se o porazu od Tysona Furyja u njihovom trećem međusobnom meču. Iako se bio povukao iz sporta, ovog vikenda se vraća protiv opasnog teškaša i bivšeg sparing partnera, Roberta Heleniusa koji u svojoj profesionalnoj karijeri ima tri poraza.

GDJE: Barclays Center, Brooklyn

KAD: U noći sa subote (15.10.) na nedjelju (16.10) u 3:00. Glavna borba se očekuje iza 6:00.

Popis borbi pogledajte OVDJE.

Claressa Shields vs. Savannah Marshall

Na liniji su WBA, WBO, IBF i WBC titule srednje kategorije, no ono što je zanimljivo jest da su Shields i Marshall veliki rivali iz amaterskih dana. Marshall je pobijedila u njihovom međusobnom obračunu, a Claressa je rekla da ju je to motiviralo da dogura do onog gdje je danas. Obje su neporažene i imaju isti omjer od 12-0, iako Marshall ima 10 nokauta a Shields 2.

GDJE: O2 Arena, London

KAD: U subotu (15.10.) u 20:00. Glavna borba se očekuje oko 23:00.

Popis borbi pogledajte OVDJE.

Devin Haney vs. George Kambosos

Ulog su titule lake kategorije, iako je Haney rekao kako ova borba nije ono što je on želio. Međutim, ugovorne obaveze su takve kakve jesu te ćemo ponovno gledati ova dva odlična boksača. Inače, prvi puta su se borili u šestom mjesecu kada je Haney neutralizirao Kambososa i uzeo pobjedu jednoglasnom sudačkom odlukom.

GDJE: Rod Laver Arena, Melbourne

KAD: U noći sa subote (15.10.) na nedjelju (16.10) oko 4:30 prema našem vremenu.

Popis borbi pogledajte OVDJE.

Oktagon MMA – Oktagon 36

Priredbu predvodi borba između Christiana Eckerlina i Denilsona Nevesa. Na priredbi nastupa i Bojan Veličković u svom petom meču za češku promociju, a poražen je samo jednom. Protivnik mu je iskusni Leandro Silva koji se prošle sezone natjecao u PFL-u.

GDJE: Ostravar Arena, Ostrava

KAD: U subotu (15.10) u 18:00.

Popis borbi pogledajte OVDJE.

KSW 75 – Stasiak vs. Ruchala

Nakon što je Erslanova borba za titulu poluteške kategorije propala, KSW se našao na dnu reda. Event predvodi borba u perolakoj kategoriji između Damiana Stasiaka i Roberta Ruchale, a nastupa i bivši prvak Narkun protiv ‘Frankensteina‘ Da Silve, Erslanovog bivšeg protivnika.

GDJE: Nowy Sacz, Poljska

KAD: U petak (14.10.) u 19:00.

Popis borbi pogledajte OVDJE.

Linker
26. travanj 2024 05:25