Ostalo

BORILAČKI TJEDAN: Filip Hrgović vraća se u ring nakon godinu dana, nastupa i Joshua, UFC nudi solidnu priredbu

Filip Hrgović i Demsey McKean

 SCREENSHOT (INSTAGRAM, MATCHROOM BOXING)
‘El Animal‘ boksat će protiv neporaženog Australca

Morali smo mrvicu pričekati zbog nekih službenih objava, no borilački tjedan je tu. Prošli vikend boks je bio u prvom planu, a ni sada nije ništa drukčije. Najviše nas zanima povratak Filipa Hrgovića, gledat ćemo i Anthonyja Joshuu, dok nas u UFC-u očekuje brazilski okršaj u glavnoj borbi večeri.

Joshua vs. Helenius, Hrgović vs. McKean

Au. To je prvo što ćemo reći na rasplet događaja jer se u zadnjih nekoliko dana izdogađalo previše toga. Anthony Joshua trebao je boksati protiv Dilliana Whytea, no zbog pozitivnog doping testa potonji je otpao iz borbe te se u prvi mah nije znalo hoće li se priredba uopće održati. Iako smo se nadali da će možda Hrgović biti zamjenski protivnik, u borbu s Joshuom upao je finski teškaš Robert Helenius. Što se tiče Hrgovića, boksat će protiv neporaženog Australca Demseyja McKeana.

U posljednjem meču ostvario je najveću pobjedu karijere kada je prošle godine u kolovozu porazio Zhileija Zhanga jednoglasnom sudačkom odlukom, a sada će pokušati nastaviti svoj niz neporaženosti protiv McKeana kojemu je to također u cilju. Vraća se i Derek Chisora protiv Geralda Washingtona, a nadamo se da nas i ostali mečevi neće razočarati.

Gdje: O2 Arena, London

Kada: U subotu (12.8.). Glavni dio kreće u 20 sati

Popis borbi: OVDJE

UFC on ESPN 51: Luque vs. Dos Anjos

Tjedan dana prije novog PPV eventa, UFC nam donosi još jednu priredbu pod ESPN-om. U glavnoj borbi večeri sučelit će se deveto i desetorangirani borci velter kategorije, Brazilci Vicente Luque i Rafael dos Anjos. Luque je u nizu od dva poraza te se mora izvući iz toga, dok dos Anjos dolazi iz pobjede nad Barbarenom i želi nastaviti taj niz. Gledat ćemo i dvoboj dva rangirana poluteškaša. Khalila Rountreeja i Chrisa Daukasa, a nadamo se da nas ostatak "carda" neće razočarati.

Gdje: UFC Apex, Las Vegas

Kada: U noći sa subote (12.8.) na nedjelju (13.8.). Preliminarni dio kreće od 22:00 u subotu, a glavni dio je u 1:00 ujutro.

Popis borbi: OVDJE

Bellator 298: Storley vs. Ward

Tu je i Bellator sa svojom novom priredbom. U glavnoj borbi večeri sastat će se prvorangirani velteraš Logan Storley te sedmi na ljestvici Brennan Ward. U sunaslovnoj borbi večeri imamo rusko-američki teškaški okršaj između Valentina Moldavskog i Stevea Mowryja, a i ostatak "carda" neće nas razočarati.

Gdje: Sanford Pentagon, Sioux Falls, South Dakota, USA

Kada: U noći s petka (11.8.) na subotu (12.8.). Preliminarni dio kreće u 0:30, a glavni dio u 4:00 ujutro.

Popis borbi: OVDJE

Linker
22. travanj 2024 05:51