Ostalo

BORILAČKI TJEDAN: Jake Paul i Nate Diaz će ukrstiti rukavice, Ahmeda Krnjića čeka novi izazov u ONE-u

Sandhagen vs. Font/Paul vs. Diaz

 Ufc, Dazn
PFL se također vraća s polufinalima u perolakoj i poluteškoj kategoriji

Nakon izuzetno bogatog prošlog borilačkog vikenda, ovog tjedna nas čeka nešto lakši tempo. To nikako ne znači da priredbi nema, dapače. UFC nastavlja, PFL se vraća s polufinalima, a tu je dakako i Jake Paul protiv Natea Diaza. Ahmed Krnjić ima svoj novi nastup u ONE Championshipu, tako da možemo krenuti redom.

UFC on ESPN 50 – Sandhagen vs. Font

Iako smo se svi veselili borbi između Sandhagena i Umara Nurmagomedova, tu borbu ipak nećemo gledati. Umar je meč otkazao zbog ozljede, ali UFC je pronašao odličnu zamjenu u Robu Fontu. Nastupit će i Aleksa Čamur protiv Tannera Bosera, a tu su i Dustin Jacoby protiv Kennedyja Nzechukwua te Jessica Andrade protiv Tatiane Suarez. Radi se o jako dobroj priredbi, iako se na prvu ne čini tako.

GDJE: Bridgestone Arena, Nashville

KAD: U noći sa subote (5.8.) na nedjelju (6.8.) u ponoć. Glavni dio je na rasporedu od 3:00.

Popis borbi pogledajte OVDJE.

Jake Paul vs. Nate Diaz

Nakon što je doživio prvi profesionalni poraz, Jake Paul se vraća u ring. Tommy Fury je bio najbliže profesionalnom boksaču te taj test Jake nije položio, tako da nastavlja po starom receptu te će se boriti protiv umirovljenog UFC borca koji nije boksač. Kako god, Nate je netko tko mu može napraviti probleme ukoliko ga podcijeni, a hoće li to učiniti, saznat ćemo ovog vikenda.

GDJE: American Airlines Center, Dallas, Texas

KAD: U subotu (5.8.) u 23:00. Glavni dio je na rasporedu u noći na nedjelju (6.8.) od 3:00.

Popis borbi pogledajte OVDJE.

ONE Fight Night 13: Allazov vs. Grigorian

Još jedan jako dobar event u režiji azijskog giganta. Priredba donosi dvije borbe za titulu; u glavnoj borbi večeri ćemo gledati meč između Allazova i Grigoriana za titulu perolake kategorije u kickboksu, dok ćemo u sunaslovnoj gledati borbu za titulu u ‘‘submission grapplingu‘‘ između Mikeyja Musumecija i Jareda Brooksa. No, ono što je nama najzanimljivije jest novi nastup Ahemda Krnjića koji se bori protiv Iraja Azizpoura.

GDJE: Lumpinee Boxing Stadium, Bangkok, Tajland

KAD: U noći s petka (4.8.) na subotu (5.8.) u 2:00.

Popis borbi pogledajte OVDJE.

Professional Fighters League - PFL 7: 2023. Playoffs

Ovog tjedna nam se vraća i PFL, i to polufinalima u perolakoj i poluteškoj kategoriji. Bubba Jenkins i Jesus Pinedo će predvoditi priredbu, a čekaju nas još nastupi nekolicine zanimljivih boraca.

GDJE: Boeing Center at Tech Port, San Antonio, Texas

KAD: U noći s petka (4.8.) na subotu (5.8.) u 00:30.

Popis borbi pogledajte OVDJE.

Linker
02. svibanj 2024 03:53