Ostalo

BORILAČKI TJEDAN: Približava se finale PFL-a, a jedna od najvećih boksačica ikad ide osvetiti jedini poraz

PFL 2023 World Championship

 PFL
Gledat ćemo i nastupe hrvatskih boraca

Zatišje pred buru. Ovako najbolje možemo opisati razdoblje koje nam slijedi u borilačkim sportovima. Ono najbolje i najjače čeka nas idući mjesec, a do tada se možemo posvetiti nekim priredbama koje tada ne bi upale u prvi plan. Ovog se vikenda svakako ističu finale ovogodišnje PFL sezone i boksačke titule koje su na kocki, a gledat ćemo i neke hrvatske borce.

2023 PFL World Championship - finale

Ove godine to nam je nešto manje zanimljivo jer nećemo gledati nastup najboljeg hrvatskog teškaša, Ante Delije, no to ne treba biti razlog da propustite ovu priredbu. Upravo dva bivša protivnika "Hodajuće nevolje" ukrstit će rukavice u finalu kraljevske kategorije, a riječ je Denisu Goltsovu i Renanu Ferreiri. Na rasporedu ima još sjajnih mečeva, tako da ni pod razno ne biste trebali preskočiti ovaj događaj gdje će mnogi sretnici otići kući bogatiji za milijun dolara.

Gdje: The Anthem, Washington D.C.

Kada: U noći s petka (24.11.) na subotu (25.11.). Priredba kreće u 3:00.

Popis borbi: OVDJE

Katie Taylor vs Chantelle Cameron 2

Bila je neporažena, a onda se dogodio svojevrsni šok. Irska boksačica Katie Taylor upisala je prvi neuspješni ulazak u ring u profesionalnoj karijeri i izgubila od Chantelle Cameron većinskom odlukom sudaca prije pola godine. Ovog vikenda tražit će osvetu i opet pokušati postati apsolutna svjetska prvakinja u superlakoj kategoriji.

Gdje: 3Arena, Dublin

Kada: U subotu (25.11.). Priredba kreće u 17 sati.

Popis borbi: OVDJE

Benavidez vs. Andrade, Charlo vs. Benavidez Jr.

Nikad dosta boksa, je li tako? Privremeni pojas supersrednje kategorije WBC-a je na kocki, a za njega će se boriti David Benavidez, koji i brani tu titulu te gladni izazivač Demetrius "Boo Boo" Andrade. Vrijedi spomenuti i sunaslovni meč večeri gdje će neporaženi WBC svjetski prvak Jermall Charlo odraditi meč protiv Josea Benavideza Jr-a. Ako volite boks, a niste najveći fanovi teške kategorije, ova bi priredba trebala biti prava poslastica za vas.

Gdje: Mandalay Bay Resort & Casino, Las Vegas

Kada: U noći sa subote (25.11.) na nedjelju (26.11.). Priredba kreće u 2:00.

Popis borbi: OVDJE

RFA 13: Mikelić vs. Bereczki

Jedan od najboljih hrvatskih kickboksača Teo Mikelić ovog će vikenda u lov na pojas! Malo će promijeniti sport pa će ovo biti meč za pojas velter kategorije u muay thaiju. Protivnik mu je domaći borac, Dominik Bereczki. Sretno!

Gdje: Bok Arena, Budimpešta, Mađarska

Kada: U subotu (25.11.). Priredba kreće u 12 sati.

Popis borbi: OVDJE

ACA 166: Reljić vs. Efremov

Jedan od pionira hrvatske MMA scene i 25 posto hrvatske UFC scene Goran Reljić ovog vikenda ide prekinuti negativan niz. Borit će se u ACA organizaciji za koju će upisati peti nastup, a nakon dva poraza ide po pobjedu protiv Alekseja Efremova. "Ghost" je posljednji meč odradio u travnju ove godine kada je upisao poraz u prvoj rundi te ne sumnjamo da će biti motiviran vratiti karijeru na pobjednički kolosijek.

Gdje: Sibur Arena, Sankt Petersburg, Rusija

Kada: U petak (24.11.). Priredba kreće u 20 sati.

Popis borbi: OVDJE

Linker
28. travanj 2024 09:41