Regija

‘Tražio sam frku, ali nažalost, nisam ju pronašao‘: Teo Mikelić nije uspio osvojiti RFA pojas na eventu u Budimpešti

Teo Mikelić i RFA-ov ‘‘matchmaker‘‘ Lukas Body

 Instagram (lukas Bodyy)
Hrvatski kickboksač nastupio je pod okriljem poznate slovačke borilačke organizacije

Jedan od trenutno poznatijih hrvatskih kickboksača, Teo Mikelić, sinoć ipak nije uspio doći do titule prvaka u slovačkoj RFA organizaciji. Borac iz pulskog ‘‘Punch it Gyma‘‘ borio se za Muay Thai pojas u kategoriji do 75 kilograma.

Nakon pet rundi borbe, bolji od našeg borca bio je Dominik Bereczki, mađarski borac koji je ujedno nastupao pred domaćom publikom, jer RFA 13 event sinoć je održan u Budimpešti.

Mikelić i Bereczki borili su se prema Muay Thai pravilima, pritom koristeći male rukavice, poput onih koje viđamo u MMA borbama. Snimka borbe i nekakvi konkretniji sažeci zasad nisu dostupni, a Mikelić je dao kraći komentar o borbi na svom Instagram ‘‘storyju‘‘.

‘‘Izgubili smo nakon pet rundi. Ovako je to izgledalo cijeli meč. Pasiva, povlačenje i ‘low kickovi‘. Tražio sam frku, ali nažalost, nisam ju našao. Nemamo pojas, al‘ imamo muda.‘‘, napisao je Mikelić, priloživši i kraći video.

image

Instagram ‘‘story‘‘ Tea Mikelića

Instagram (teo Mikelić)

Na videu je vidljivo kako Mikelić pritišće, pokušava doći do neke konkretnije akcije, dok se mađarski borac marljivo povlači i ne želi se upuštati u otvorene razmjene. Radi se ipak o jako malo uzorku i ne možemo pričati o nekakvoj ‘‘krađi‘‘ dok snimka kompletnog meča ne bude dostupna.

Potvrda dobrog Mikelićevog nastupa došla je od RFA-ovog ‘‘matchmakera‘‘, Lukasa Bodyja. On je putem Instagram ‘‘storyja‘‘ objavio fotografiju s Mikelićem i napisao je kako ćemo ga gledati i na sljedećim RFA priredbama. Moramo spomenuti kako je ‘‘matchmaker‘‘ u narednom ‘‘storyju‘‘ naveo da je Bereczki zasluženo slavio u meču protiv Mikelića.

image

Instagram story Lukasa Bodyja

Instagram (lukas Bodyy)

Zasluženo ili ne, pojas je završio u Mađarskoj, a naš Teo Mikelić može se okrenuti sljedećim izazovima koji su ispred njega.

Linker
21. travanj 2024 11:27