Ostalo

BORILAČKI TJEDAN: UFC debitira u 2024., Zagreb organizira veliki hrvački turnir

 GIUSEPPE CACACE/AFP/PROFIMEDIA Giuseppe Cacace/afp/profimedia
Gledat ćemo i novi nastup Artura Beterbieva

Nakon što smo pauzirali prvi tjedan u novoj godini, kao i svi ostali, vraćamo se našoj rubrici "Borilački tjedan". UFC organizira prvu ovogodišnju priredbu, u ring se vraća Artur Beterbiev, a hrvatska metropola ugostit će neke od najpriznatijih svjetskih hrvača.

UFC Fight Night 234: Ankalaev vs. Walker 2

Ako nas je nešto razočaralo na UFC-u 294 u listopadu, to je definitivno borba između Magomeda Ankalaeva i Johnnyja Walkera. Umjesto napete i zanimljive bitke, dobili smo samo "no contest" u prvoj rundi nakon ilegalnog koljena u glavu. Ovog vikenda napokon bismo trebali saznati tko je uistinu bolji. Gledat ćemo i nove nastupe istinskih legendi sporta, Andreia Arlovskog te Jima Miller tako da je spektakl zagarantiran.

Gdje: UFC Apex, Las Vegas

Kada: U noći sa subote (13.1.) na nedjelju (14.1.). Preliminarni dio kreće u 22 sata, dok je glavni dio na rasporedu od 1 sat poslije ponoći.

Popis borbi: OVDJE

Artur Beterbiev vs. Callum Smith

Artur Beterbiev uživa biti svjetski prvak u poluteškoj kategoriji, ali ovaj vikend se suočava s teškim testom u Callumu Smithu. Bivši svjetski prvak u supersrednjoj kategoriji do sada je izgledao impresivno u novoj kategoriji, ali može li uzburkati duhove i iznenaditi protiv Beterbieva? Saznat ćemo ovog vikenda.

Gdje: Videoton Centre, Quebec, Kanada

Kada: U noći sa subote (13.1.) na nedjelju (14.1.). Priredba kreće u 2.00 ujutro.

Popis borbi: OVDJE

Grand Prix Zagreb Open 2024.

Svi ljubitelji hrvanja, a pogotovo oni koji žive u hrvatskoj metropoli uživat će ovaj tjedan jer je na rasporedu ovogodišnji Grand Prix Zagreb Open. Predstojeći turnir u hrvatskoj metropoli nadmašit će sva dosadašnja, premašiti očekivanja i samih organizatora jer na turnir dolazi s potvrdom nastupa 600 hrvača i hrvačica iz 49 država svijeta. Time je Zagreb Open 2024. već sada stekao status najjačeg turnira iz Ranking Serije za 2024. godinu, a nastupit će istaknuti hrvači poput Dominika Etlingera, Bože Starčevića, Ivana Hukleka i Veronike Vilk.

Gdje: Dom sportova

Kada: Turnir se održava od srijede (10.1.) do nedjelje (14.1.).

Sve ostale detalje pogledajte OVDJE

Linker
14. travanj 2024 00:39