UFC

Magomed Ankalaev optužio Johnnyja Walkera: ‘Bio je dovoljno svjestan da kaže da sam bacio ilegalan udarac‘

Magomed Ankalaev vs. Johnny Walker 

 Giuseppe CACACE/AFP/Profimedia
Ankalaev je te večeri bacio ilegalan udarac te se zbog toga može ljutiti koliko želi, a Walker mu za to nije kriv

Ovoga će vikenda snage konačno odmjeriti Johnny Walker i Magomed Ankalaev, nakon što im je borba na UFC 294 prekinuta iz pomalo bizarnog razloga. Liječnik i Walker se nisu uspjeli sporazumjeti te je liječnik prekinuo meč jer je Walker na pitanje u kojem se gradu bori, rekao ‘‘u pustinji‘‘.

Toj situaciji prethodilo je ilegalno koljeno od strane Magomeda Anakalaeva, koji se nakon prekida razbjesnio u kavezu i napao Walkera. Jučer ga je ponovno optužio da se samo pretvarao kako bi izbjegao borbu:

‘‘Nakon tog udarca, on je ustvari bio taj koji je pokušao govoriti da se radilo o ilegalnom udarcu. Dakle, bio je dovoljno svjestan i pri svijesti da može reći da se radilo o ilegalnom udarcu. Nakon toga je borba zaustavljena, a onda je on počeo glumiti i govoriti kako se više ne može boriti. No, ja jednostavno mislim da je pokušavao izbjeći borbu jer je djelovao poprilično u redu‘‘, rekao je Ankalaev za MMA Junkie.

‘‘Želim samo doći tamo i da se moja ruka podigne na kraju tog meča. Ono što želim osigurati kada dođem tamo jest da svima pošaljem poruku tom borbom. Vjerujem da je 2024. godina moja godina, i na kraju godine ćete vidjeti pojas oko moga struka‘‘, dodao je.

Ankalaev je te večeri bacio ilegalan udarac te se zbog toga može ljutiti koliko želi, a Walker mu za to nije kriv. Dakako, ono što je uslijedilo je produkt čudne interakcije između Walkera i liječnika, no ovoga puta neće biti dileme gdje se meč održava ukoliko dođe do slične situacije.

Linker
29. travanj 2024 15:06