Ostalo

BORILAČKI TJEDAN: UFC donosi prvu PPV priredbu ove godine, Ivana Vitasovića čeka KSW debi i krvnik Badra Harija!

UFC 297, BYB 23

 Ufc, Byb
Marko Martinjak će se po treći puta obračunati protiv Jeromea Hatcha, a na istoj priredbi će nastupiti i Adriana Vuković

UFC je protekloga tjedna otvorio borilačku godinu jednim solidnim eventom, a već nas ovog tjedna čekaju nova uzbuđenja. Osim UFC-ove PPV priredbe, nekoliko domaćih boraca nastupa na velikoj sceni, a što nas sve to čeka nadolazećega vikenda, možete pročitati u nastavku ovog članka.

UFC 297 – Strickland vs. Du Plessis

Došlo je vrijeme da novi prvak srednje kategorije, Sean Strickland, po prvi puta pokuša obraniti svoju titulu. Nakon maestralne izvedbe protiv Israela Adesanye, čeka ga u UFC-u još neporaženi Du Plessis. Dricus je finišem nad Robertom Whittakerom izborio napad na titulu, a u šest UFC mečeva je slavio svaki put, odlukom sudaca samo jednom. Raquel Pennington i Mayra Bueno Silva bore se za titulu u ženskoj bantam kategoriji, a na priredbi nemojte propustiti nastupe još velikog broja zvučnih imena.

GDJE: Toronto, Kanada

KAD: U noći sa subote (20.1.) na nedjelju (21.1.) u 00:30. Preliminarni dio je na rasporedu od 2:00, a glavni standardno od 4:00.

Popis borbi pogledajte OVDJE.

KSW 90 – Wrzosek vs. Vitasović

Dugo se govorilo o debiju Ivana Vitasovića u KSW-u, no čekanju je konačno došao kraj. FNC-ov prvak u teškoj kategoriji odlučio se za stepenicu više te će ovoga tjedna konačno debitirati u ponajboljoj europskoj organizaciji. Ivan je posljednji puta nastupio na FNC 12 priredbi u Puli prošle godine, a u KSW-u će ga dočekati dobro poznati krvnik Badra Harija, Arkadiusz Wrzosek. Vitasović je u MMA borilištu iskusniji od Wrzoseka, tako da se nadamo da će borbu odvesti u svoju korist.

GDJE: Varšava, Poljska

KAD: U subotu, 20.1. u 19:00.

Popis borbi pogledajte OVDJE.

BYB Extreme 23 – Martinjak vs. Hatch

Po treći i posljednji put, u ‘‘trigonu‘‘ će se naći naš Marko Martinjak i njegov rival Jerome Hatch. Prvi puta je Marko nesretno izgubio, da bi već u revanšu vrlo dominantnom izvedbom porazio opasnog Hatcha. Bit će ovo povijesni meč jer se do sada nikada nije dogodila trilogija u boksu bez rukavica, barem ne u muškoj konkurenciji, a Martinjak i Hatch će predvoditi ovu priredbu. Osim Marka, na priredbi ćemo gledati i povratak Adriane Vuković u borilište i njen debi u boksu bez rukavica, a protivnica će joj biti Jamie Driver. Marku i Adriani želimo uspješne nastupe te da u Hrvatsku oboje donesu velike pobjede.

GDJE: Pembroke Pines, Florida

KAD: U noći s četvrtka (18.1.) na petak (19.1.) u 2:00. Martinjakov meč se očekuje između 4:00 i 5:00 ujutro.

Popis borbi pogledajte OVDJE.

Linker
27. travanj 2024 08:42