Ostalo

BORILAČKI TJEDAN: UFC se vraća u Europu, FNC donosi odličan event u pulskoj Areni

Gane vs. Tuivasa

 Ufc
Boksačkih uzbuđenja također neće nedostajati ovog vikenda, a jedna priredba održava se i u Hrvatskoj

Ovog vikenda ponovno ćemo imati nekoliko odličnih priredbi pogodnih za nas, europske gledatelje. UFC se vraća u Europu, u Pariz, gdje event opet predvode dva teškaša Ciryl Gane i Tai Tuivasa. FNC donosi priredbu u Puli, a u Solinu će boksati braća Plantić. Također, Andy Ruiz Jr. boksa protiv Luisa Ortiza u Los Angelesu, a Ivana Širić Petrović napada titulu prvakinje Aresu, poznatoj europskoj MMA organizaciji.

UFC Fight Night 209 – Gane vs. Tuivasa

Event predvode dva rangirana teškaša Gane i Tuivasa, dok ćemo u sunaslovnoj borbi večeri gledati okršaj dvojice također rangiranih srednjaša, Roberta Whittakera i Marvina Vettorija. Svoj debi u UFC-u će odraditi i UFD-ov borac srednje kategorije Abus Magomedov, a borit će se protiv Dustina Stoltzfusa.

GDJE: Accor Arena, Pariz

KAD: U subotu, 3.9. u 19:30. Glavni dio starta oko 22:00.

Popis borbi pogledajte OVDJE

FNC 7

Pred domaćom publikom pojas brani Ivan Vitasović protiv Geronima Dos Santosa, a također i Daniel Bažant protiv Iurija Alcantare. Gledat ćemo i nikad održano finale prve sezone Armagedona između Andija Vrtačića i Đanija Barbira što će ujedno biti i borba za titulu u srednjoj kategoriji. Obračunat će se Ivica Trušček i Savo Lazić, ali i Mladen Kujundžić protiv Vlade Neferanovića.

GDJE: Arena Pula

KAD: U subotu, 3.9. u 20:00.

Popis borbi pogledajte OVDJE

Ares FC 8: Ivana Širić Petrović vs. Alexandra Tekenah

Neporažena (4-0-0) hrvatsko-norveška borkinja ovog tjedna predvodit će Aresov event koji će se održati u Parizu. Protivnica će joj biti Francuskinja Alexandra Tekenah (2-0-0), a pobjednica ovog meča postat će novom prvakinjom Aresove muha kategorije.

Gdje: Le Dôme de Paris, Pariz, Francuska

Kad: U petak (2.09.) od 18:00h. Ivanin meč posljednji je, deseti po redu.

Popis borbi: pogledajte OVDJE

Andy Ruiz Jr. vs. Luis Ortiz

Ruiz je svijetu najviše postao poznat kad je 2019. godine šokirao sve i nokautirao Anthonyja Joshuu. Od tada je odradio dva meča, a prvi je bio revanš koji je izgubio, a zatim se prošle godine borio protiv Chrisa Arreole kojeg je pobijedio sudačkom odlukom. S druge strane stajat će mu opasni Kubanac Ortiz koji je početkom godine nokautirao Charlesa Martina.

GDJE: Crypto.com Arena, Los Angeles

KAD: U noći sa subote (3.9.) na nedjelju (4.9.) u 4:00.

Popis borbi pogledajte OVDJE

Road to Glory: Plantić vs. Liebenberg

Hrvatski boksač Luka Plantić nastavlja svoj profesionalni put. Ovog četvrtka u Solinu ga čeka Južnoafrikanac Ryno Liebenberg, a boksat će i njegov brat Damir Plantić protiv Ukrajinca Serhiija Ksendzova.

GDJE: Gradina, Solin

KAD: U četvrtak, 1.9. u 20:00.

Linker
14. travanj 2024 09:23