Ostalo

Chael Sonnen: WWE mi je ponudio milijunsku svotu da se ne pojavim na borbi protiv Silve

Chael Sonnen
Chael Sonnen otkrio je vrlo zanimljiv detalj iz svoje borilačka karijere. Kaže kako mu je 2012. godine ponuđeno milijun dolara od strane najveće američke hrvačke promocije, ukoliko se ne pojavi na svojoj UFC 148 borbi protiv Andersona Silve. Također, postojala je i jedna druga, još bogatija ponuda.

Sonnen je bio gost showa Ariela Helwanija na ESPN-u, gdje je došao najaviti borbu koju u petak treba odraditi protiv Lyota Machide. Na kraju je doveo do toga da to nije bila najzanimljivija tema, nego jedan događaj iz 2012. godine, kad je trebao odraditi revanš protiv Andersona Silve.

Prema onome što je ispričao, obratio mu se jedan neimenovani djelatnik WWE-a uz nemoralnu ponudu. Naime, rekao je kako mu je ponuđena svota od sedam znamenki (milijun dolara) ukoliko se ne bi pojavio na borbi protiv Silve. Sve to s ciljem da razbjesni svog šefa Danu Whitea. Dodao je kako je postojala i druga ponuda. Prema njoj je trebao nastupiti, osvojiti pojas i onda doći dva dana kasnije na WWE event s tim istim pojasom. Ukoliko bi u tome uspio, dobio bi pet milijuna dolara.

Sonnen ih je pitao zašto to nude, a oni su mu rekli da bi za**bali Danu Whitea. Dodao je kako niti sekundu nije razmišljao o prihvaćanju ponude, nego je odradio tu borbu, a kasnije još neko vrijeme ostao u UFC-u. U tom preostalom dijelu svog UFC staža došao je do borbe za titulu poluteške kategorije protiv Jona Jonesa, kao i do mjesta trenera u dvije sezone Ultimate Fightera.

U petak će tražiti pobjedu protiv Lyota Machide, u svojoj prvoj Bellator borbi nakon prošlogodišnjeg poraza od Fedora Emelianenka u polufinalu teškaškog Grand Prix turnira.

Linker
20. travanj 2024 09:33