Ostalo

Chuck Liddell završio u pritvoru zbog fizičkog sukoba sa svojom ženom

Chuck Liddell i Heidi Northcott
 Tommaso Boddi/Getty images/Profimedia
Umirovljeni 51-godišnji MMA borac ovaj put nije završio na naslovnicama zbog nečeg pozitivnog

Kultni UFC-ov borac Chuck Liddell uhićen je danas u okolici Los Angelesa te je trenutno u pritvoru. Jamčevina je postavljena na 20 tisuća dolara. Prema brojnim izvorima koji su se pojavili, Liddell će pred sudom biti saslušan u srijedu.

Vijest o uhićenju ''Ice Mana'' prvotno je prenesena na portalu TMZ, a prema njihovim navodima, policija je bila pozvana iz Liddellova doma. Po dolasku policije na mjesto odakle su pozvani, utvrđeno je kako je žrtva fizičkog sukoba Chuckova supruga Heidi Northcott. Prema navodima TMZ-a, Heidi nije trebala liječničku pomoć.

Nekadašnji prvak UFC-ove poluteške kategorije i njegova supruga u braku su nešto više od deset godina te imaju dvoje djece. Liddell jedno dijete ima i s Casey Noland koja je bila njegova partnerica prije nego li je oženio Heidi Northcott. Situacije obiteljskog nasilja između Chucka i Heidi nisu se do sada događale, točnije nikada nije bilo vijesti o tome. Što se točno dogodilo, vjerojatno ćemo saznati narednih dana te nakon sudskog saslušanja.

Chuck Liddell legendarni je MMA borac s 30 odrađenih MMA nastupa (21-9-0). ''Ice Man'' je dugi niz godina bio jedan od najomiljenijih boraca mnogim MMA fanovima, a još 2009. godine ušao je u UFC-ovu Kuću slavnih. Svoj zadnji MMA meč Liddell je odradio u studenom 2018. godine kada ga je Tito Ortiz nokautirao u prvoj rundi borbe. Ortiz je tada naišao na mnoge osude zbog odrađivanja meča s Liddellom koji je djelovao toliko loše da ga je bilo tužno i gledati kako nastupa. Osam godina prošlo je između Liddellova zadnjeg UFC nastupa i spomenutog poraza protiv Tita Ortiza.

Linker
25. travanj 2024 16:18