Ostalo

Coker o svojim zvijezdama: 'Rampage će dobiti ugovor ako se uozbilji, a Fedor je i dalje opasan!'

Fedor Emelianenko, Scott Coker i Quinton Jackson
 screenshot/YouTube
Predsjednik Bellatora, Scott Coker, objasnio je kako trenutno stoje stvari oko suradnje s dvije velike zvijezde njegove promocije, Rampageom Jacksonom i Fedorom Emelianenkom.

Bellator je prošlu godinu završio zajedničkom priredbom s Rizin promocijom, a program je predvodila borba u kojoj je Fedor Emelianenko savladao Quintona "Rampagea" Jacksona, nokautom nakon nešto više od pola prve runde. Nakon te borbe je budućnost obojice postala neizvjesna, posebno ona Rampagea, koji je u toj borbi izgledao prije svega nemotivirano.

Predsjednik Bellatora Scott Coker osoba je koja najbolje može objasniti kako stoje stvari po pitanju nastavka njihove suradnje, što je i napravio u razgovoru za MMA Junkie.

"Mislim da Rampage prvo mora shvatiti u kojoj se kategoriji želi boriti. To je prvo i najvažnije što mora napraviti. Mi smo do sada odradili sve obaveze prema njemu i još uvijek pregovaramo s njegovim menadžerom. Imamo dobar odnos s njima, no glavno je pitanje želi li se on dalje baviti ovime. Mora se pitati je li dao sve što je imao ovom sportu. On je legenda i već je napravio sve što je trebao. Ne mora više ništa nikome dokazivati pa tako niti meni. Razgovarat ćemo sigurno. Njegov menadžer kaže da se želi vratiti u polutešku kategoriju. Ako je ozbiljan u toj namjeru, definitivno ćemo razgovarati o tome", rekao je Coker.

S Fedorom je situacija drugačija. 43-godišnji Rus ima ugovor, a borbom protiv Jacksona počela je njegova svojevrsna oproštajna turneja tijekom koje bi trebao odraditi još pokoji meč protiv dokazanih veterana i nekad velikih imena.

"Fedor je u sjajnoj formi i protiv Rampagea je napravio ono što je došao napraviti. Izgledao je sjajno, radio je kombinacije i udarao je nogama, što dugo nismo vidjeli od njega. Ugodno me iznenadio. Fedor je i dalje opasan, bilo koga da pogodi, ugasit će mu svjetla", pohvalio je legendu njegov poslodavac.

Bellatorov povratak organizaciji priredbi najavljen je za srpanj, a one bi se trebale održati u Hollywoodu, unutar Paramountovog filmskog studija, gdje bi jedan poseban prostor bio uređen za nesmetano održavanje priredbi.

Linker
18. travanj 2024 23:52