Ostalo

Conor McGregor opleo po Khabibu zbog navodne utaje poreza: ‘To je tipično štakorsko ponašanje!‘

Conor McGregor

 ACTIVE PICTURES/PROFIMEDIA.COM/PROFIMEDIA Active Pictures/profimedia.com/profimedia
Ratne sjekire između dvojice nekadašnjih rivala još uvijek nisu zakopane, barem ne s ‘Notoriousove‘ strane

Čini se kako "zla krv" na relaciji Conor McGregor - Khabib Nurmagomedov nije prestala ključati ni gotovo šest godina nakon njihovog međusobnog okršaja, barem ne s "Notoriousove" strane. Kao što smo, naime, izvijestili pretprošlog tjedna, bivšeg vladara UFC-ove lake kategorije sumnjiči se da je utajio 3,3 milijuna dolara poreza, a vijest je to koju je Irac dočekao - nogometnim rječnikom govoreći - na volej.

"To je tipično štakorsko ponašanje. Štakor, dakle, mora platiti račune. Ima dva "main eventa", ili tako nešto, u UFC-u, a on duguje ruskoj vladi", rekao je McGregor na Duelbits "live streamu" pa dodao: "Svi ćemo mu poželjeti dobrodošlicu u borbu odakle je pobjegao. Zamka za štakora je postavljena i svi smo uzbuđeni vidjeti kako će se situacija odviti. Primijetili smo da se mali debeli štakor koprca na leđima".

Podsjetimo, brojni ruski mediji, uključujući Mash i Russian Today, izvijestili su kako Dagestanac ruskoj vladi duguje 3,3 milijuna neplaćenog poreza. Zbog toga se, navodno, nekoliko bankovnih računa našlo pod blokadom, a to uključuje njegov osobni bankovni račun, račun neaktivne borilačke organizacije Eagle FC-a i račun povezan s Khabibovom humanitarnom udrugom. Nedugo nakon što su navedene tvrdnje plasirane u javni prostor, Khabibov tim objavio je priopćenje u kojem inzistira da su optužbe netočne. Što je doista istina u cijeloj priči, i hoće li ona imati sudski pravorijek, trebali bismo saznati u narednom razdoblju.

Linker
03. lipanj 2024 12:32