UFC

Dustin Poirier ne želi četvrtu borbu protiv Conora McGregora: ‘Ne treba mi više takva negativna energija u životu‘

Conor McGregor vs. Dustin Poirier 

 Stacy Revere/Getty images/Profimedia
Poiriera idućega tjedna očekuje prvak Islam Makhachev, odnosno, nova prilika (vjerojatno i posljednja) da ovoji UFC-ov pojas u lakoj kategoriji

Veliki povratak Conora McGregora konačno je i služben na UFC 303 priredbi, a Michael Chandler će biti taj koji će mu poželjeti dobrodošlicu u kavez. Conora u oktogonu nismo gledali gotovo pune tri godine jer je doživio težak prijelom noge u posljednjem meču protiv Dustina Poiriera, nakon čega je uslijedio dug oporavak.

McGregor i Poirier borili su se tri puta, od čega je Conor slavio jednom, a Poirier dvaput. McGregor zasigurno priču između njih želi zaključiti pobjedom, no Dustin je jučer rekao da ga više ne zanima borba protiv Irske zvijezde. Unatoč novcu kojeg bi opet zaradio, rekao je da mu ta negativna energija u životu više ne treba.

‘‘Mislim da je taj brod davno otplovio. Jedino što sada želim jest UFC-ov pojas u lakoj kategoriji‘‘, rekao je Dustin u intervjuu za ESPN.

‘‘Nemam osjećaj da se više ikada trebam boriti s njim. Ne treba mi takva loša energija u životu ponovno‘‘, kratko je nadodao.

Poiriera idućega tjedna očekuje prvak Islam Makhachev, odnosno, nova prilika (vjerojatno i posljednja) da ovoji UFC-ov pojas u lakoj kategoriji. Zadatak će biti sve samo ne lagan, no Poirier je u puno navrta pokazao da je borac kojega se nikada ne treba otpisati.

S druge strane, Conor također ima ugovoren meč, i to na UFC 303 priredbi idućega mjeseca. Svakako će biti zanimljivo vidjeti kakav će se Irac vratiti u kavez, a tri godine bez borbe su užasno puno vremena. Ukoliko uspije pobijediti, nikoga neće začuditi ako ga UFC gurne prema najvećim stvarima, no Chandler mu nikako nije lagan zadatak.

Linker
24. svibanj 2024 15:22