Ostalo

Conor ohrabruje ‘Mini Conora‘: Radi se o iskustvu vrjednijem od novca koji ćeš ikad zaradit‘

James Gallagher i Conor McGregor

 Instagram (james Gallagher)
‘‘Notorious‘‘ svome prijatelju poručuje kako je poraz zapravo jako vrijedno iskustvo

Sinoćnja Bellator 270 priredba nije najbolje prošla za Jamesa Gallaghera, prijatelja i bivšeg timskog kolegu Conora McGregora. Često Gallaghera nazivaju ‘‘Mini Conorom‘‘ jer uistinu djeluje kao nešto sitnija kopija ‘‘Notoriousa‘‘. 25-godišnji Gallagher na Bellatorovoj priredbi u Dublinu poražen je u meču protiv Patchyja Mixa.

Američki borac završio je Irca ‘‘giljotinom‘‘ u trećoj rundi. Puno pokušaja ‘‘giljotine‘‘ vidjeli smo od strane oba borca, a na kraju je Mix bio onaj kojemu je jedan od tih pokušaja uspješno završio. Razočaravajuć je to ishod za Irca koji je nastupao pred domaćom publikom, no Conor McGregor uputio je riječi podrške mladom Gallagheru.

‘‘Jimmy Boy, to je bio je**ni show, prijatelju. Kakva publika. Atmosfera je bila kao onda kad smo se borili Brandao i ja. Ovaj dečko ima 23 ili 24 godine (25, op.a.), a rasprodaje stadion na taj način. ‘Giljotina‘ i što sad? I dalje je svjež kao tratinčica.‘‘, započeo je Conor putem Twitter Voicea, a zatim je uputio nekoliko savjeta ‘‘Strabanimalu‘‘.

‘‘Otpusti taj desni kroše, bombardiraj tim udarcem. Je**š taj desni kick. Napadni njegovo tijelo, njegova rebra i onda opali desni kroše. ‘Oh, uhvaćen je u giljotinu.‘ Da i? Koga briga? Nema niti ogrebotine na dečku.‘‘, dodao je McGregor.

Svjestan je ‘‘Notorious‘‘ kako su porazi sastavni dio igre i puno se može naučiti na takvim iskustvima. McGregor nije došao na UFC tron neporažen, gubio je u ranijim fazama karijere, a gubi i sada. James Gallagher protiv Mixa doživio je drugi poraz u 13. profesionalnom nastupu, a Conor smatra kako se radi o važnom iskustvu.

‘‘Trebaš to iskustvo. Radi se o iskustvu vrjednijem od svog novca koji ćeš zaraditi u cijeloj karijeri. Vjeruj mi brate, nemoj zaboraviti na reakciju publike. Kakav show, kakav je**ni show. Ti si životinja brate. Trebaš ovakva iskustva.‘‘, zaključio je ‘‘Notorious‘‘.

Inače, Gallagher je dugo bio članom irskog SBG-a, no odnedavno je preselio u Ameriku gdje pod vodstvom Jamesa Krausea trenira u Glory MMA & Fitness dvorani.

Linker
17. travanj 2024 15:21