Ostalo

Covington o meču Diaza i Masvidala: ‘Trebali bi biti u staračkim domovima, potpuno su isprani‘

Colby Covington

 AMY KAPLAN/ICON SPORTSWIRE/NEWSCOM/PROFIMEDIA Amy Kaplan/icon Sportswire/newscom/profimedia
Obožavatelji će 1. lipnja saznati jesu li Diaz i Masvidal još uvijek u mogućnosti napraviti spektakl

Colby Covington (17-4) izrazio je svoju nezainteresiranost za gledanjem svog najvećeg rivala Jorgea Masvidala (35-17) i Natea Diaza u boksačkom meču.

Masvidal i Diaz su se prvi put susreli u glavnoj borbi večeri UFC-a 244 kada je “Gamebred” osvojio "BMF" naslov prekidom liječnika, a sada se par ponovno treba suočiti, no ovaj put u boksačkom ringu u KIA Forumu u Inglewoodu.

Revanš će Masvidalu poslužit kao boksački debi i njegova prva borba od odlaska u mirovinu na UFC-u 287.

"Dva potpuno isprana UFC borca, oba imaju 40 godina i trebali bi biti u staračkim domovima. Izaći će tamo kao traljavi i stari tipovi. Oni ne mogu više nastupati u UFC-u na ovako visokoj, elitnoj razini kao ja… Obojica su j*** dobili 10 sekundi slave u UFC-u, na kojoj žive od borbi starih 10 godina.”

Covington je pobijedio Masvidala u glavnoj borbi večeri UFC-a 272, a njihovo rivalstvo nastavljeno je čak i nakon tog susreta kada je "Gamebred" napao bivšeg privremenog nositelja titule u Miamiju.

"Chaos" se vratio u akciju prvi put nakon pobjede nad Masvidalom kada je izgubio jednoglasnom odlukom sudaca protiv kralja velter kategorije Leona Edwardsa na UFC-u 296, a nedavno je prozvao Iana Garryja, neporaženog Irca.

Obožavatelji će 1. lipnja saznati jesu li Diaz i Masvidal još uvijek u mogućnosti napraviti spektakl u boksačkom ringu, a za Covingtona bi meč s Garryjem mogao predstavljati posljednju priliku 36-godišnjaka za još jedan nastup za naslov UFC prvaka u velter kategoriji.

Linker
27. travanj 2024 08:08