Ostalo

Cris Cyborg: White nije htio raditi revanš protiv Nunes, zbog toga sam otišla

Cris Cyborg i Dana White
 screenshot
Iako je nedavno postala članica Bellatora, čini se kako Cris Cyborg i dalje nije zakopala ratnu sjekiru s predsjednikom UFC-a, Danom Whiteom. U posljednjem razgovoru još je jednom optužila svog donedavnog poslodavca da je odbio organizirati joj revanš borbe protiv Amande Nunes i da je zbog toga otišla iz promocije.

Cris Cyborg savladala je Feliciju Spencer na UFC 240 priredbi krajem srpnja. Bila je to posljednja borba na njenom UFC ugovoru, a nedugo iza nje otpuštena je iz promocije, nakon čega je potpisala ugovor s Bellatorom. Time je zapravo završen rat nje i predsjednika UFC-a Dane Whitea. Barem se tako mislilo dok Cyborg nije ponovno pokrenula tu temu.

"Nakon svoje posljednje borbe, tražila sam revanš protiv Nunes. Rekli su mi kako ga neću dobiti. Ali, već sam znala kako ulazim u svoju posljednju borbu, znala sam čim uđem u kavez da je to posljednji put", rekla je Cyborg tijekom druženje s medijima na subotnjem Bellator 226 eventu, da bi onda nastavila govoriti o svom odnosu s Danom Whiteom:

"Dana je to znao. Rekao je kako je izašao iz posla sa mnom, ali ja sam zapravo izašla prva. Nije on bio taj tko me pustio nego sam otišla sama jer mi nije htio dati revanš i jer sam inače predugo morala čekati između dvije borbe. Srećom, to je sad sve u prošlosti."

Kako sad stvari stoje, Cyborg bi odmah trebala dobiti priliku napasti Bellatorovu titulu perolake kategorije koju drži Julia Budd. Već u samom startu Cyborg je došla u promociju koja na rosteru ima 13 borkinja perolake kategorije. Coker je obećao kako će pokušati dovesti sve najbolje borkinje svijeta do 66 kilograma i tako stvoriti vrlo jaku diviziju.

"Ovo je novo poglavlje u mojoj karijeri. Dana White je izgubio. Pogledajte njegove intervjue, govori kao da smo se razveli. Okrenula sam novu stranicu i sretna sam što sam dio Bellatora", rekla je, da bi onda otkrila kako se i dalje nada borbi protiv Nunes. No, sad bi to morala biti suradnja dvije promocije.

"Ta borba još uvijek je moguća. Razgovarala sam sa Scottom Cokerom i on je otvoren za opciju zajedničke promocije", otkrila je jedna od najpopularnijih borkinja svijeta.

Još uvijek nije poznato kad je na rasporedu njen prvi nastup u Bellatoru, no prema svemu sudeći bi se trebao dogoditi još ove godine.

Linker
21. svibanj 2024 00:51