Ostalo

Cyborg dogovorila prvu obranu pojasa, Lima i Mousasi u spektakularnom okršaju za novog prvaka!

Cris Cyborg
 Screenshot (YouTube, Bellator)
Nekoliko bitnih i zanimljivih vijesti stiglo je iz Bellatora...

Bellator napušta Paramount Network i kao novog partnera za emitiranje imat će CBS Sports Network, a uz objavu te vijesti potvrđeno je i nekoliko atraktivnih dvoboja.

Cris Cyborg po prvi će puta braniti svoju titulu u perolakoj kategoriji te će za protivnicu 15. listopada na Bellatoru 249 imati Arlene Blencowe.

Brazilska udaračica je do Bellatorovog pojasa stigla u svom debiju i to dominantnom izvedbom protiv bivše prvakinje Julije Budd. S druge strane, Blencowe je najveći meč svoje karijere osigurala s tri pobjede u nizu.

Dva tjedna kasnije, odnosno 29. listopada, na Bellator 250 eventu saznat ćemo ime novog prvaka u srednjoj kategoriji i to u vrhunskom okršaju Douglasa Lime i Gegarda Mousasija.

Lima, koji je aktualni prvak u velteru, preselit će se u srednju i pokušati osvojiti drugi pojas, ali i upisati pobjedu nad slavnim MMA veteranom.

Spomenimo i kako se spomenuti dvojac trebao susresti ranije ove godine, ali je njihova borba bila odgođena zbog pandemije koronavirusa.

Prije navedenih dvoboja, Bellator će održati dvije europske priredbe.

U Milanu će se 1. listopada obračunati Paul Daley i Derek Anderson (Bellator 247). Bit će to prva Bellatorova priredba na CBS Sports Networku, a nedugo nakon toga, 10. listopada, slijedi i povijesni event u Parizu (Bellator 248) o kojem nešto više možete pročitati OVDJE.

Linker
16. travanj 2024 14:02