Ostalo

Cyborg nakon novog koraka u karijeri: 'Postat ću prvakinja četiri različite elitne promocije'

Cris Cyborg
 Instagram
Cris Cyborg postala je članica Bellatora, nakon čega je ponosno medijima iznijela svoje ambicije. Želi postati prvakinja četiri različite elitne MMA promocije.

Ono što je već neko vrijeme bilo jasno, sad je postalo službeno. Cristiane 'Cris Cyborg' Justino postala je članica druge najveće svjetske MMA promocije i time je ponovno pokrenula suradnju s čovjekom koji ju je na neki način stvorio, predsjednikom Bellatora Scottom Cokerom. To je obznanila putem videa objavljenog upravo od strane njenog novog poslodavca.

"Uzbuđena sam što mogu objaviti partnerstvo sa Scottom Cokerom i Viacomom, borit ću se u Bellatoru. Znate da ima puno djevojaka ove kategorije s kojima se želim boriti, a to znači kako ćete gledati veliki broj borbi godišnje i jako sam sretna zbog toga", rekla je Cris Cyborg.

Nakon što je titulu nosila u Strikeforceu, Invicti i UFC-u, sad joj je cilj zatvorio "poker" osvajanjem Bellatorove titule prvakinje do 66 kilograma. No,

"Želja mi je postati jedina borkinja koja je držala titulu u četiri različite elitne promocije", otkrila je još Cyborg u videu koji smo podijelili ispod teksta.

Trenutna Bellatorova prvakinja perolake kategorije je Julia Budd koja je ranije izjavila kako bi bila sretna dolaskom Cyborg u promociju. Brazilka inače postaje 13. borkinja te kategorije s UFC ugovorom. To je u startu 11 borkinja više nego što je nudio UFC roster, tako da za Cyborg postoji nekoliko opcija. Osim toga, nema sumnje kako će Coker biti spreman potpisati još koju djevojku te na kraju izgraditi zanimljivu diviziju za svoju najveću zvijezdu.

Linker
03. svibanj 2024 09:08