Ostalo

Daniel Cormier nije zadovoljan Silvinom izvedbom protiv Paula: ‘Dao mu je runde i bio pasivan‘

Jake Paul vs. Anderson Silva 

 Christian Petersen/Getty images/Profimedia
Smatra da bi čisto pobijedio da je više ‘stisnuo gas‘

Jake Paul je proteklog vikenda pobijedio legendu i istinskog veterana Andersona Silvu i tako upisao svoju šestu profesionalnu pobjedu te je nastavio s neporaženim nizom. Nakon osam rundi slavio je sudačkom odlukom, a u posljednjoj je čak i bacio u nokdaun legendarnog Silvu.

Naveliko se polemizira o tome je li borba namještena ili nije, no evidentno je bilo da je Silva meč odradio dosta suzdržano. Pobornici teorije da je meč namješten će reći da je plaćen da loše i pasivno odradi meč, dok će drugi pak reći da je ipak u 48. godini života i da to ne može biti borac kakav je bio u svom ‘‘primeu‘‘.

Kako god bilo, i Danielu Cormieru je jasno da je Silva puno bolji borac nego što je to prošle subote pokazao:

‘‘Mislim da je Jake pokazao da ima srce. Mislim da se Anderson borio hrabro, ali znate što je bilo loše? Mislim da je Anderson Silva učinio ono po čemu je poznat, ali ne dovoljno. Da je bio malo aktivniji pobijedio bi, ali jednostavno nije bio. Puno je mjesta u borbi gdje ga je manjak aktivnosti koštao‘‘, rekao je Cormier u DC&RC podcastu.

‘‘Jednostavno je dao Paulu runde prerano, a sve jer nije napravio dovoljno. Kad stisne gas, vidjelo se da je bolji borac, da je to Anderson Silva. Ali jednostavno nije dovoljno stiskao gas, a i rušio ga je u zadnjoj rundi‘‘, zaključio je DC.

Jake Paul je ovom prilikom došao do najveće pobjede u svojoj karijeri i šeste ukupno, a što ga sada čeka vrijeme će pokazati.

Linker
25. travanj 2024 02:01