Ostalo

Darrena Tilla zanima i boks: ‘Pregazio bih Logana Paula i Tommyja Furyja‘

 Darren Till

 Louis Grasse/Zuma Press/Profimedia
Jučer je rekao da mu poljska MMA organizacija nudi nešto što ne može odbiti, a danas je već u meču s Paulom

Jučer je Darren Till rekao kako mu jedna poljska organizacija nudi jako puno novca da prijeđe kod njih i bori se na njihovom rosteru, no nije otkrio o kojoj se radi. KSW ipak nije jedina opcija, a prema njegovom opisu u kojem bi svaka runda bila različita disciplina, KSW ni ne odgovara opisu.

Bez obzira na to, Tilla ćemo vrlo vjerojatno dalje gledati u Europi sada kada je od UFC-a zatražio da ga puste zbog loših rezultata. No, izgleda da MMA nije jedino što Tilla zanima. Naime, rekao je da želi i boksati, naravno protiv Logana Paula i Tommyja Furyja:

‘‘Sljedeća stvar bi za mene mogla biti i boks. Vrlo vjerojatno ću na kraju završiti u boksu. S UFC-om sam se mirno rastao, tako da bi bilo nepoštovanje otići u neku drugu MMA organizaciju kad sam im rekao da želim nešto drugo, ali u isto vrijeme su mi PFL i Bellator došli s odličnim ponudama‘‘, rekao je Till za Neue Online Casinos.

‘‘Ako dođe do borbe s Loganom Paulom, on ima svoj tim i ja imam svoj koji će pregovarati za mene. U toj borbi je puno novca. On kaže da je boksač, ali osjećam da bih ja prešao preko njega. Vidjet ćemo, možda se dogodi nekad u budućnosti. Ako prijeđem na boks, ja ću pregaziti sve te tipove. To uključuje i Tommyja Furyja. On je zaradio puno novca od borbe s Jakeom Paulom, vidjet ćemo‘‘, dodao je.

Izgleda da ni Till još uvijek ne zna što točno želi. Prvo je rekao kako mu je poljska organizacija dala ponudu koju ne može odbiti, a sad mu je sljedeći korak boks. Što će se na kraju dogoditi, ostaje za vidjeti.

Linker
24. travanj 2024 15:02