Ostalo

Dillon Danis proziva O‘Malleyja na meč: Objavio je poruke koje je razmijenio s njim

Dillon Danis

 Instagram (dillon Danis)
29-godišnji Bellatorov borac i dalje nastavlja s besmislenim prozivkama

Iako u kavez nije kročio više od tri godine, Dillon Danis (2-0) i dalje se drži kao da redovito nastupa i da visoko kotira u svijetu MMA-a. Sada već 29-godišnji borac zaustavio se na dva profesionalna MMA nastupa i pitanje je kada i hoćemo li ga uopće više gledati u MMA kavezu.

‘‘Dillon je dečko u kojeg smo polagali velike nade. On je super-talentiran, ali mora ostati aktivan i htjeti se vratiti. On me zove, govori da se želi vratiti, a zatim ponekad nestane i ne čujemo se mjesecima. Ako se uistinu želi vratiti, definitivno imamo mjesta za njega i dat ćemo mu priliku.‘‘, rekao je Scott Coker nakon Bellator 285 eventa u Dublinu.

Dakle, niti Bellatorov predsjednik nije uvjeren u povratak Dillona Danisa u kavez. Unatoč svemu tome, Danis je odlučio prozivati Seana O‘Malleyja, 12-rangiranog izazivača UFC-ove bantam kategorije kojeg 22. listopada (10. mjesec) čeka obračun s Petrom Yanom.

Dillon Danis na svojim društvenim mrežama podijelio je navodnu prepisku s O‘Malleyjem u kojoj pokušava dokazati kako ga O‘Malley izbjegava i ne želi se boriti s njim.

‘‘Pričaš puno sranja za malog čovjeka. Trebali bismo se boriti. Nakon što izgubiš od Yana možemo se obračunati i streamati borbu‘‘., Dillonove su poruke, a Sean je na prvu napisao samo ‘‘hvala‘‘.

Dok O‘Malleyja čeka meč protiv jednog od najboljih bantamaša na svijetu, Danis svoje potrebe zadovoljava ovakvim ‘‘screenshotovima‘‘ i prozivkama koje nemaju apsolutno nikakvog smisla. Ne znamo spava li Dillon Danis lakše nakon što napravi nešto ovakvo, ali kako vrijeme odmiče, njegova ionako ne pretjerano dobra reputacija, samo biva dodatno narušena.

Linker
22. travanj 2024 23:57