UFC

Sean O‘Malley smatra da je McGregor MMA ‘GOAT‘: ‘Nitko mu nije niti blizu‘

O‘Malley i McGregor

 Screenshot (youtube, No Jumper, Entertainment Tonight)
Rekao i da je Paddy Pimblett na dobrom putu

Sean O‘Malley ovog se mjeseca vraća u borilište, a protivnik mu je nedvojbeno najteži u dosadašnjoj karijeri. Radi se o Petru Yanu, prvom na službenoj rang ljestvici bantam kategorije koji je u posljednjem meču izgubio od prvaka Sterlinga.

Kako to obično bude, O‘Malley se i prije ovog meča dodatno aktivirao u medijima i počeo privlačiti pažnju na sebe. Ovog puta je to učinio izjavom o tome tko je za njega MMA ‘‘GOAT‘‘, te smatra da je to Conor McGregor:

‘‘Dobro je i ludo sjetiti se njega kada je tek došao u UFC i imao prvu borbu protiv Dustina Poiriera. To vas samo podsjeti i pokaže koliko je taj lik velik. Njegov karakter i ponašanje su na početku bili toliko zanimljivi. On je ‘GOAT‘, možda ne kada su u pitanju vještine, tu je teško reći‘‘, započeo je Sean na svom YouTube kanalu.

‘‘Kada dođe do pitanja tko je ‘GOAT‘, tko je uistinu napuhao sport, tko ga je podigao na veći nivo, tko je najzabavniji, tko je privukao najviše ljudi. Conor je ‘GOAT‘ i nitko mu nije niti blizu. Ja idem ka tome, pokušavam, mislim da Paddy radi dobar posao. Ja još uvijek imam dovoljno godina da učinim to a Conor je bliže kraju nego ikad. Zabavna igrica za igrati‘‘, zaključio je.

O‘Malleyja ovog mjeseca čeka nateži protivnik u karijeri i najveća borba do sada, tako da će vrlo brzo imati priliku dokazati da uistinu vjeruje u ono što govori.

Linker
25. travanj 2024 11:17