Ostalo

Dillon Danis u problemima sa zakonom: Pogledajte kako ga je policija privela u New Jerseyju

Draymond Green i Dillon Danis
 SETH BROWARNIK/INSTAR IMAGES/PROFIMEDIA Seth Browarnik/Instar Images/Profimedia
Internetom kruži snimka na kojoj policija privodi Bellatorovog MMA borca Dillona Danisa

Više od dvije godine prošle su od trenutno posljednjeg meča Dillona Danisa (2-0-0). Bellatorov borac konstantno proziva raznorazne borce putem svojih društvenih mreža, no od toliko prozvanih boraca, Danis se na kraju borio sa zakonom. Naime, 28-godišnji ''El Jefe'' priveden je ispred Beachcomber Bara u Seaside Heightsu (Savezna država New Jersey).

Novinari s MMA Junkieja pokušali su doći do detaljnijih informacija kontaktiravši policijsku postaju, no konkretnog odgovora trenutno nema. Snimku privođenja na svom Instagram profilu podijelio je Tom DeBlass, BJJ majstor i MMA borac (9-2-0). On je zapravo bio na mjestu događaja, a putem svog Instagram profila napisao je:

''Prepoznaje li netko ovog tipa? Hahaha oh Dilone, idući puta kada si u blizini, daj mi do znanja. Ja imam prave divljake u ovim dijelovima (grada) koji se mogu pobrinuti da te nitko ne ozlijedi. Saberi se. Također, nemoj pričati sranja zato što si bio 15 minuta udaljen od mene, a ja o tome nisam imao pojma.''

Dillon Danis, povremeni trening partner Conora McGregora te ujedno i njegov prijatelj sinoć se oglasio putem Twittera napisavši kratku rečenicu u svom prepoznatljivom stilu.

''Trebate ljude poput mene''

Šteta je što karijera ovog 28-godišnjeg BJJ majstora toliko stagnira i što puno češće puni naslovnice raznim ekscesima, prozivkama boraca, youtubera i slično. Danis u jedina dva dosadašnja MMA meča nije imao naročito dorasle protivnike, no pokazao je kako posjeduje poprilično ubojite vještine u parteru. Imao je Danis tokom 2020. godine i problema s koljenom, a tokom privođenja vidljivo je da ponovno nosi nekakvu potporu (ortozu) za koljeno. Nije poznato radi li se o novoj ozljedi i o kakvoj prirodi ozljede je riječ.

Linker
19. travanj 2024 02:52