Ostalo

Dillon Danis zaprijetio Helwaniju batinama!

Dillon Danis i Ariel Helwani
 Instagram | YouTube
Motiviran nekim ranijim komentarima Ariela Helwanija, Bellatorov Dillon Danis najpoznatijem je svjetskom novinaru putem Twittera zaprijetio batinama. No, ponovno je s druge strane došao vrhunski pogođen odgovor.

Ariel Helwani najpoznatiji je svjetski MMA novinar, ali je također jedan od onih kojima samoproglašena MMA zvijezda, Dillon Danis", baš i nije "najbolje sjeo". Tako je Helwani nekoliko puta već kritizirao njegovo ponašanje, što grappling sparing partner Conora McGregora nije najbolje prihvatio. Ipak, sve do sada se ipak držao nekog borilačkog kodeksa. To više nije slučaj, budući da je Helwaniju otvoreno zaprijetio batinama.

Danis je na Twitter postavio snimku nokauta iz nekog uličnog obračuna, uz komentar kako će se to dogoditi Arielu Helwaniju kad ga prvi idući put sretne.

Helwanija tako što nije uzbudilo. On je vrlo duhovito odgovorio referirajući se na Danisove borilačke kvalitete.

"Osim što bi uspio pogoditi udarac, ti najavljuješ kako ćeš njime nekoga srušiti? Dobro, valjda za sve postoji prvi put", napisao je novinar.

Danis je do sada odradio dvije MMA borbe u Bellatoru te je u obje upisao pobjedu. No, kvaliteta protivnika kakve mu je promocija isporučila je teško vrijedna komentara. Unatoč tome, "El Hefe" je sam sebe prozvao najvećim imenom u Bellatoru, a često možemo čuti kako za sebe tvrdi da je najbolji grappler svijeta. Niti tu mu reference ne idu u prilog budući da mu je profesionalni grappling omjer podosta nezavidan. Prema BJJ Heroes, najrelevantnijem izvoru BJJ i grappling mečeva, Danis je upisao 18 pobjeda i 16 poraza.

Linker
23. travanj 2024 03:23